[Update] Finale amateurbeker op 15 juni

De Treffers speelt op zaterdag 22 juni 2013 de finale van de KNVB-beker voor amateurs. De andere speeldatum, 15 juni, is na de verloren nacompetitie-wedstrijd van halve finalist Deurne niet meer mogelijk.

Er moet in de bekercompetitie nog een halve finale gespeeld worden. Daarin treffen Deurne en SV Argon elkaar. Eerstgenoemde ploeg speelt nog in de nacompetitie van de hoofdklasse en verloor zondagmiddag tegen Quick: 1-4. Door dat resultaat moet Deurne donderdag 13 juni eerst voor de nacompetitie spelen, waardoor de halve finale tegen Argon pas op zondag 16 juni om 14:30 uur plaatsheeft.

De winnaar van die wedstrijd speelt dan op 22 juni de bekerfinale tegen De Treffers. Wint Argon, dan moet De Treffers naar Mijdrecht afreizen voor de finale. De Groesbekers spelen bij winst van Deurne de finale op het eigen sportpark.

Schema KNVB-beker voor amateurs.

Update 10-06-2013, 10:30
De finale wordt toch op 15 juni gespeeld. De KNVB heeft de halve finale tussen Deurne en Argon voor woensdag 12 juni ingepland. De wedstrijd in de nacompetitie is verzet.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 9 juni, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 8 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Henk h

Iedereen heeft al vakantie. Wat een indeling weer. zo duurt een competitie wel heeeel erg lang. Nou hopen maar op een goed resultaat, en dat de Treffers mag winnen. Ik kan me ook voorstellen dat je wel zin hebt om niet iedere week 3 x te moeten gaan trainen om pas eind Juni nog een finale te spelen. Of moet je het al zien als de nieuwe voorbereiding voor het aankomende seizoen.

In ieder geval succes.

( afwachten of @kruimeltje weer iets heeft )

trefferssupporter

Het is niet logisch om de wedstrijd op de 22ste te laten spelen. Zeker 7 spelers zijn dan op vakantie! Wat ik heb gehoord is dat de mensen bij de treffers dan gaan proberen of ze door de week kunnen spelen, bijv de 18e.

Als die halve finale op de 16e is lijkt mij de 18e niet echt helemaal haalbaar. Misschien 19 of 20 maar zijn die spelers dan nog niet op vakantie? Dan moet je ook hopen dat Argon wint want Deurne zal niet veel zin hebben in 3 zeer belangrijke wedstrijden binnen 1 week.

trefferssupporter

Ik weet niet zeker of het de 18e is, maar in ieder geval willen ze door de week spelen.

Gijs

Volgens mij had onze buurtgenoot Achilles dit ook 2 jaar geleden…veel spelers waren toen op vakantie! Gelukkig Dhr. Korsten niet!

Gewoon door trainen! Een prijs is een prijs en winnen met het team wat super gemotiveerd is om te spelen!

Piet

Verhaal klopt niet. KNVB gisteren al laten weten dat finale zeker a.s. zaterdag gespeeld gaat worden. Deurne-Argon a.s. woensdag 20.00 uur. Ze geven beker alsnog voorrang aan nacompetitie.

Zuid

De KNVB blijft onnavolgbaar! Maar gelukkig lijkt het er nu op dat het seizoen 2012-2013 op zaterdag 15 juni eindigt. Hopen op een thuiswedstrijd tegen Deurne maar anders lekker naar Mijdrecht.

Terpse

ik heb liever dat de treffers niet door gaat ik heb een verjaardag de 15 juni ik hoop dat het 22 juni wordt shit knvb

wpDiscuz