Leen Looyen sluit seizoen GO4ALL af

Zondag 9 juni werd het 2e succesvolle seizoen van voetbalschool GO4ALL afgesloten met gasttrainer Leen Looyen.

Leen_Looyen_training_GO4ALL_jun2013_DG1
Leen Looyen bij de laatste training van GO4ALL. Rechtenvrije foto.

Looyen was als trainer actief bij N.E.C., NAC Breda, RKC Waalwijk, Sankt Gallen (Zwitserland), FC Emmen, Willem II, FC Groningen en Vitesse. Hij was hoofdtrainer van N.E.C. van januari tot juni 1974, van 1978 tot 1981 en van 1987 tot 1991. Van 1994 tot juli 2007 vervulde hij bij dezelfde club de functie van technisch directeur, totdat deze functie werd overgenomen door Carlos Aalbers. Kortom, iemand met veel bagage en mogelijkheden om de kinderen van de voetbalschool op een mooie zondagmorgen nog wat kneepjes bij te brengen.

Looyen was zeer te spreken over de opzet en de hoge kwaliteit van de training van deze unieke gratis voetbalschool. Ook het feit dat dit mogelijk gemaakt wordt door de inzet en samenwerking van vele vrijwilligers en het lokale bedrijfsleven is bijzonder te noemen. Ook Omroep Groesbeek was te gast op Sportpark Noord en deed verslag van de gebeurtenissen. Deze opnames zullen op zaterdag 15 juni uitgezonden worden in het programma van Bekers & Co.

Na de training werden in het clubhuis de welverdiende diploma’s uitgereikt en was er mogelijkheid om alvast in te schrijven voor seizoen 2013-2014. Dit kan ook via de site; www.go4all.org

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 10 juni, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
the best

Leen,het zou mooi zijn als jij de nieuwe trainer van ons Achilles zou worden.

wpDiscuz