Kookboek “Culinaire Tour” gesigneerd tijdens Tourtocht

Avond aan avond demonstreerde chef-kok Ben van Beurten tijdens het televisieprogramma Tour du Jour zijn aanstekelijke kookkunsten.

Cover_Culinaire_Tour_BvB_TDJ_DG1
Cover van het boek. Rechtenvrije afbeelding.

Maar hoe snel Van Beurten ook praatte, drie weken Tour de France waren lang niet genoeg om al zijn kennis over ‘culinaire doping’ te delen. En daarom komt de voormalig chef-kok van de Rabobank Protour ploeg met Culinaire Tour. Het kookboek voor wielrenners.

Laat uw boek signeren tijdens de Tour du Jour toertocht

Heeft u vragen over voeding en/of recepten, Van Beurten kan u meteen antwoord geven op de meeste vragen. Tevens kunt u uw boek ter plekke laten signeren tijdens de toertocht door het Rijk van Nijmegen. De start en finish van deze tocht zijn in Groesbeek.

De ultieme krachtvoeding

Culinaire Tour telt 160 pagina’s met bijna 60 recepten voor de wielrenner, waarbij koolhydraatrijke voedingsmiddelen als brood, graanproducten, rijst, pasta’s en peulvruchten centraal staan. Want alles draait bij een duursport als wielrennen, om het op peil brengen van de energievoorraad door middel van de juiste voeding. ‘De gerechten uit Culinaire Tour leiden tot een optimale prestatie en zorgen voor natuurlijk herstel van het lichaam’, legt Van Beurten uit.

Tips en wetenswaardigheden

Toch is Culinaire Tour veel meer dan een opeenstapeling van de beste wielergerechten. ‘Je krijgt van mij tips wat je moet eten voor een toertocht, je leert wat de juiste eetvoorbereiding is voor een meerdaagse wedstrijd, je leest wat je moet doen om fit uit je winterdip te komen en ontdekt waar je maag om vraagt als de weg omhoog loopt.’, aldus Ben. Al is dit niet alles. Want ook iedere inspanning, kort of lang. Ieder weertype, koud of warm. En ieder tijdstip, ‘s ochtends of ’s avonds, vraagt om het juiste eetpatroon. En ook daarover lees je alles in Culinaire Tour.

Vaderdag cadeau

Maar Culinaire Tour is en blijft een kookboek. Wil jij namelijk je eigen gemaakte energierepen mee, wil je weten hoe je de gezondste pasta’s maakt en wil je weten hoe je een gerecht maakt om zo snel mogelijk te herstellen, dan is Culinaire Tour een kostbaar bezit, voor nog geen €20,-. De recepten zijn over het algemeen voor 4 personen en het gehele gezin kan er gewoon van eten. Een gezonde en verantwoorde maaltijd waar de sporter bovendien zijn/haar voordeel mee kan doen! Is dat geen ultiem vaderdag cadeau? Bestel het boek via: www.culinairetour.com

logo_tourdujour
16 juni 2013. RTL Tour du Jour Tourtocht door het Rijk van Nijmegen. Start en finish in Groesbeek!

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , , , , , , , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 10 juni, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
de nachtboswachter

goed over naar gedacht

wpDiscuz