Feest der Kampioenen op Dorpsplein

Vrijdag 14 juni vindt op het Dorpsplein bij het gemeentehuis weer het Feest der Kampioenen plaats. Bij dit feest, dat zijn 14e editie beleeft, worden meer dan 300 Groesbeekse sporters t/m 18 jaar gehuldigd, die individueel of in teamverband kampioen zijn geworden.

Zoals ieder jaar wordt het feest opgeluisterd met een bijzondere activiteit. Dit jaar zal Kunstrijwielvereniging Juliana uit Millingen een demonstratie verzorgen en introduceren jongeren van Werkenrode de paralympische sport Boccia. Het gaat hierbij om een sport die op jeu de boules lijkt. Ook present dit jaar: het sportteam van de Stichting Welzijn Groesbeek met allerhande informatie over (het belang van de) sport.

Bont spektakel

Uiteraard krijgen de kampioenen weer de traditionele medaille uitgereikt en burgemeester Keereweer zal hen namens het college feliciteren en toespreken. De gemeente hoopt dat de kampioenen in clubtenue verschijnen, zodat het weer een kleurrijk geheel zal worden op het Dorpsplein. Alle verenigingen zijn voor het Feest der Kampioenen benaderd. Mocht de gemeente individuele sportkampioenen gemist hebben, dan worden deze verzocht contact op te nemen met mevrouw L. Nielen, [email protected] – tel. 024-3996203 of mevrouw T. Hendriks, [email protected] – tel. 024-3996311.

Het Feest der Kampioenen begint om 19.00 uur en duurt tot ca. 21.00 uur. Rob Bekers zorgt voor de presentatie. Belangstellenden zijn uiteraard van harte welkom.

Kampioenen op DeGroesbeek.nl

Naast de huldigingen op het Dorpsplein worden Groesbeekse kampioenen van het sportseizoen 2012/2013 ook op internet in het zonnetje gezet. DeGroesbeek.nl zal kampioenen in een overzichtelijk artikel op een rijtje zetten. Meer info daarover vindt u hier (klik).

Gemeente Groesbeek, DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichten



Tags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 11 juni, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 7 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
de nachtboswachter

mag het wit zwart de heikant

miep

zwart-wit?Zeker niet!Dit is een feestje voor alle kinderen wie kampioen geworden zijn in alle sporten!Er is meer als voetbal en er is ook meer als Achilles!

Iedereen wie kampioen geworden is proficiat!Is het niet gelukt,dan hoop ik dat jullie toch een fijn,sportief jaar achter de rug hebben en volgende ronde weer nieuwe kansen!
Meedoen,gezelligheid en sportiviteit is nog altijd het belangrijkste!

de nachtboswachter

mieppie ik ben niet achterlijk maar in mijn ogen staan ze allemaal in het zonnetje als je goedt leest of was je nog niet goedt wakker neem ook aan dat kinderen niet vergeten worden door keereweer maar zwart wit heeft het voetbal goedt op de kaart gezet en al die andere clubs. begrijp je miep groetjes willie en een fijne dag.

adder onder het gras

nachtboswachter wat ben je een grote … ga maar werk zoeken in plaats van die stomme gekwats dat is veel beter

de nachtboswachter

weet je wat leuk is dat ik weet wie je bent.maar denk dat ik nog meer werk doe dan jij.

ene bruukse
Beste adder onder het gras Wat heb je er aan om de Nachtboswachter zo aan te vallen. Kun jij op een of andere manier niets anders als mensen aanvallen.De mensen die deze site beheren zouden je er zo af moeten knikkeren. Zelf zet je nou nooit positiefe reacties op deze site alleen mensen afzeiken. En dan ook nog schrijfen dat hij werk moet gaan zoeken laat de nachboswachter toch in zijnwaarde.Eet jij er en boterham minder door.Ik denk dat de nachtboswachter de laatste jaren meer voor Groesbeek heeft gedaan als menig geen.Als je kritiek hebt en dat mag maar doe… Lees meer »
loop.groep.

de nachtboswachter heeft in 2002 honderd km ultraloop gedaan voor het taborhuis dekkerswaldt.in 9 uur 42.2nd prize men 50 run 2002 winschoten the netherlands.heeft ook gelopen voor stichting tante lenie.is voor behoudt van ons mooien bos. doet goed werk voor oudere.en werkt nog steeds.adder onder het gras.ze zijn allemaal kampioenen.de groeten.

wpDiscuz