Spits Markus Rychlik (25) naar De Treffers

De Treffers heeft voor komend seizoen de spits Markus Rychlik (25) vastgelegd. Dit heeft de club dinsdagavond laten weten. Rychlik speelde de laatste twee seizoenen voor topklasser EVV.

De in Polen geboren Duitser speelde in het verleden ook voor Fortuna Sittard. Daar scoorde hij viermaal in 39 duels. In twee seizoenen topklasse scoorde Rychlik 13 keer, waaronder tweemaal tegen zijn nieuwe ploeg.

De Duitse voetbalploegen Sportfreunde Baumberg en SV Hilden Nord staan ook op de CV van de aanvaller die zaterdag zijn 26e verjaardag viert. Tevens was hij in 2010 tijdelijk op proef bij Wuppertaler SV, maar tot een contract kwam het uiteindelijk niet.

De Treffers heeft de belangrijkste spelers voor volgend jaar al vastgelegd. Eerder dit jaar heeft de club al een compleet elftal hun contract laten verlengen. Ook clubtopscorer Jean Black tekende in januari voor twee jaar bij. Santiago Macedo en Zuidwijk tekenden in februari voor een extra jaar bij de roodzwarten.

Germania-doelman Niels Kornelis was de eerste aanwinst voor het nieuwe seizoen.

Bron: DeGroesbeek.nl, De Treffers

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 11 juni, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 7 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
de nachtboswachter

een slimmer spits.was jantje trouwens ook.

Gerard Geniet

Mooi,

heb namelijk nog een muurtje dat gestuct moet worden!

Bernard

Vooralsnog geef ik het technisch beleid van de Treffers het nadeel van de twijfel. Als je bij Fortuna Sittard 4 doelpunten maakt in 39 wedstrijden en vervolgens bij EVV in twee volledige seizoenen 13 keer, dan mag je ervan uitgaan dat deze spits op de bank komt te zitten. Verdediger Jasper Zuidwijk heeft er heel wat meer gemaakt. Bij Treffers hebben ze zeker geld teveel of heeft Gerrit Langeveld weer een super idee gehad ?

Treffersfan
Bij EVV is/was Jeroen Evelein de spits die voor de nodige doelpunten zorgde, maar was het heel vaak (bijna altijd) Rychlik die er voor zorgde dat Evelein ook in scoringspositie kwam. Met Black, Hofstede en Said hebben we voldoende scorend vermogen, maar te vaak werden die onvoldoende of slecht bediend. Daar zal Rychlik dus voor moeten gaan zorgen. Ik geef onze TC daarom het voordeel van de twijfel. En waarom je nu weer zo ageert tegen Gerrit Langeveld weet ik ook niet. Maar je zou weleens een ‘toontje lager’ mogen zingen als weet wat die man allemaal voor onze club… Lees meer »
adder onder het gras

wat moet je er mee ik denk dat er betere spitsen zijn

toontje

van welk uitzendbureau komt hij vandaan ?

volger

prima aanvaller,al 3jaar achteraan gezeten,moet 1,30 uur reizen om in groesbeek te komen,zou volgend jaar Ritzen van JVC erbij nemen,kunnen ze samen rijden,in plaats van Zuidwijk

wpDiscuz