Nieuwe hoofdsponsor voor Achilles ’29

Woensdagmiddag is door voorzitter Harrie Derks bekendgemaakt dat Van Helden Relatiegeschenken uit Tiel de komende drie jaren de hoofdsponsor is van de kersverse vereniging in de Jupiler League, Achilles’29.

Van Helden neemt het stokje over van het Groesbeekse bedrijf Van Kesteren dat gezien de ontwikkelingen binnen de club graag een stapje opzij doet voor een landelijke partij. Van Helden is met ruim 45 jaar ervaring specialist en totaalleverancier van bedrukte relatiegeschenken voor de zakelijke markt. Bij het bedrijf werken 250 mensen en deze enthousiaste professionals streven ernaar om een elke doelgroep het relatiegeschenk te adviseren dat het maximale en meest verrassende resultaat oplevert voor de betrokken partij.

Van Helden is de partner om zakelijke relaties te versterken. Het familiebedrijf heeft één van de grootste showrooms in de branche in Nederland en beschikt over een enorme voorraad, met meer dan 25.000 verschillende artikelen.Tags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 19 juni, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 8 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Treffersfan

Van Helden? Ik ken ze niet (maar dat kan ook aan mij liggen). Dus maar even ge-googled. Van Helden is inderdaad een landelijk opererende sponsor. Alleen werken er geen 250 mensen, maar 150 mensen. Althans, als ik de website van het bedrijf mag geloven. Maar toch gefeliciteerd!

Kruimeltje

Jammer dat er geen Groesbeeks bedrijf in staat is om de flinke soms geld als sponsor op tafel te leggen.

Achillesvolger

Achilles’29 is gewoon goed bezig. Van Kesteren is drie jaar lang een fantastische hoofdsponsor voor de club geweest en maakt nu plaats voor een mooi landelijk opererend bedrijf met ambitie. Past prima bij de club, zou ik zo zeggen.

wederom

Een driejarig contract…..ook hiermee laat het bestuur van Achilles’29 zien zeer slagvaardig te werk te gaan. Kan men de komende jaren rustig gaan bouwen aan een solide plek in in de JL. Wederom….. Klasse !!

EGG Side

Goed bezig die sponsorcommissie. Even gegoogled maar v Helden is een aardig grote jongen.

Mooi! kunnen ze meteen onze webshop aanpakken 🙂

wederom

@treffersfan.
Achilles’29 en de fa. van Helden zullen blij zijn dat jij de website van van Helden uitvoerig bestudeerd hebt. En….. ook al wat besteld? Hebben mooie spullen ook in het zwart-rood als dat moet.
Maar even serieus…. niet muggeziften…150 of 250 man personeel (150 in Tiel en de rest in de andere vestigingen in Europa en Azië)

adder onder het gras

en ze kunnen nog meer jeugd gaan halen goed bezig

Ei -Kel

Hoofdsponsor Achilles29

Van Helden voor Helden !!!!!!!!!!

wpDiscuz