Cillessen mogelijk naar Roda JC

Jasper Cillessen (24) komt volgend seizoen mogelijk uit voor Roda JC. De ploeg uit Kerkrade heeft aangegeven de Groesbeekse sluitpost van Ajax te willen huren. Dit meldt VI.

Ajax-trainer Frank de Boer kiest hoogstwaarschijnlijk ook in het nieuwe seizoen voor doelman Kenneth Vermeer. Dat zou het derde seizoen op rij zijn dat de eerste doelman van Ajax weer tussen de palen staat. Cillessen heeft aangegeven een derde seizoen op de bank niet te zien zitten aangezien hij nu wekelijks wil spelen.

De Boer is wel erg tevreden over de Groesbeker, die vlak voor deze zomer zijn debuut in het Nederlands Elftal maakte, en wil hem om die reden niet verkopen. Het talent krijgt echter wel een kans om zich verder te ontwikkelen bij een ander team.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nl, VI.nl

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 8 juli, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 15 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Sjaanwilslaan

Jammer dat een keeper met zoveel potentie de verkeerde (sportieve) keuze heeft gemaakt om naar ajax te gaan en daar nu op de bank kostbare jaren verliest!

Bram

Ik zou als ik Cillessen was nog lekker even wachten.
De transfers beginnen te lopen en zijn nog genoeg keepers is Europa die op de wipstoel zitten. Als zij worden vervangen door Vermeer is Cillessen in 1 klap de eerste keeper in Amsterdam.
Even geduld hebben nog lijkt me.
Persoonlijk lijkt me Roda JC een te grote stap terug……

Groesbeek
Zou een onverstandige keuze zijn, op de bank bij Ajax is nog altijd beter dan degradatie voetbal in Kerkrade. Tevens zal hij waarschijnlijk uit beeld raken bij van Gaal. Feit is dat Heerenveen en Groningen ook geen sterke doelmannen hebben, als Ajax bekend zou maken dat Jasper verhuurd mag worden dan komen er nog wel betere clubs op af. Vermeer is ook verhuurd geweest, zolang je maar niet verkocht wordt is de optie om eerste doelman bij Ajax te worden realistisch. Maar ondanks dat ik De Boer een prima trainer vind kan ik niet begrijpen waarom hij Vermeer op blijft… Lees meer »
Reggie

Er moet toch een betere club te vinden zijn voor zo’n toptalent.
Met Bram eens, zou tot de laatst minuut wachten in de transfer periode.

Henk h

Mooi naar Roda jc gaan, iedere week onder die lat staan, en je proberen in de kijker te spelen, dan komen er van zelf grotere clubs, en misschien wordt F de B dan wakker.
Op de bank zitten bij Ajax is ook niks en met het oog op de WK is het toch beter om iedere week te spelen, en niet alleen voor de Wk maar gewoon als prof keeper wil je toch spelen en niet bankzitten.

gewoon wachten, er komen vast nog betere clubs dan roda jc zodra ajax bekent maakt dat een eventuele verhuur een optie is. en vermeer kan ook nog altijd gaan, dus ff de kat uit de boom kijken lijkt me het verstandigst

www.hanspeters.eu

Ik denk dat zijn oude club ook nog een echte goeie doelman zou kunnen gebruiken

Groesbeker

Lekker in Eindhoven gaan keepen en lange neus uitsteken naar F de Boer

kloeke

krijg je als je snel geld wil verdienen….had een jaartje moeten bkijven bij nec en dan naar een echte club…feyenoord! had die wekelijks gekeept.

stekkenberger

Vermeer is de betere keeper van de twee,ik neem aan dat Frank de boer het toch wel beter weet . De meeste hier vinden dat hij opgesteld moet worden omdat hij uit Groesbeek komt,of hij nou beter keept of niet.

Sjaak

Verstandige mensen daar op de stekkenberg ! Misschien is hij wel niet zo goed als sommige denken !

miep

Niks mis met Roda Jc. Mooie club om wekelijk op het veld te mogen staan.Bij Ajax kan je toch niet snel goed doen en Roda is toch altijd een gevaarlijke tegenstander!

the best

Ik zat al op je reactie te wachten sjaakie.. Jaloerse vent

Sjaak

THE best “”!!!en was het wachten de moeite waard?

the best

sjaak ezel da ge der ziet

wpDiscuz