Achilles ’29 onderuit in eerste oefenduel

De eerste oefenwedstrijd is voor het Groesbeekse Achilles ’29 een goede les geweest. De kersverse Jupiler League-ploeg verloor vrijdagavond op eigen veld met 0-5 van Borussia Monchengladbach Onder 23 (U23). Bij de Groesbekers waren veel spelers op proef.

Achilles ’29 speelde in het oefenduel met zes proefspelers: Leon Ter Wielen (FC Zwolle), Peter Gommeren (NAC), Steven Edwards (NAC), Cayfano Latupeirissa (FC Oss), Tobias Thurau (Siegfried Materborn/DE) en Lloyd Borgers (MVV). Van het basiselftal van vorig jaar bleven alleen nog maar Tim Konings, Frank Hol en Freek Thoone over. De uitploeg stond al binnen het kwartier met 0-3 voor; Marlon Ritter scoorde driemaal en had daarmee al snel de hattrick op zijn naam staan.

Na een halfuur spelen bracht Sven Michel de Duitsers op 0-4. Ritter scoorde op slag van rust zijn vierde treffer van de avond; 0-5. De ruststand bleek na 90 minuten ook de eindstand. Dinsdag 16 juli speelt Achilles ’29 de thuiswedstrijd tegen Team Koot Azur. Drie dagen later komt het Spaanse Real Mallorca naar de Heikant in Groesbeek.

Het Jupiler League-seizoen begint voor Achilles ’29 op 3 augustus met een uitwedstrijd tegen FC Emmen.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 12 juli, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 8 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
DE NACHTBOSWACHTER

MEN MOET ER NOG IN KOMEN HET IS OOK WEL EEN BEETJE DE SPANNING.ER ZAL BEST OVER NAAR GEPRAAT WORDEN EN NAAR GELANG VAN TIJDT ZAL HET BEST BETER VERLOPEN MET ACHILLES GELOOF MIJN.

henk h

Dat wordt dus nog heel wat puzzelen in 3 weken.
Nog steeds een moedige stap die Achilles heeft genomen, maar eens zien wat er van komt. succes met de voorbereidingen.

De Kuier.

Ben er geweest! KOMT GOED !

Realist

@De Kuier, komt `t goed gezien het spelbeeld of omdat jij er was?

Hans

Tja, wel een beetje jammer dat er 7 euro entree werd geheven. Ook voor de eigen leden??? Je bent benieuwd naar je eigen cluppie en niet naar Gladbach U23! En dan is het ook nog maar een oefenwedstrijd met bijna allemaal nieuwe spelers? Oefen dan tegen Topklassers of zo als tegenstanders als deze betaald moeten worden.

De Kuier.

Realist, niet om dat ik er wás, ik ben er nl altíjd. En het komt dus goed.
Beide dus!

adder onder het gras

ik heb staan te kijken maar het was toch een slechte wedstrijd aan dat elftal moeten ze flink aan sleutelen

Lookkoek

@Adder onder het gras
Dat is bekend, de voorbereiding is lastig met veel vaste krachten nog niet of net terug van vakantie, nieuwe spelers en testspelers. Dat brengt de keuze naar de jupiler league te gaan met zich mee. Achilles zal ook niet zoveel winnen als de afgelopen jaren in de TOP-klasse, dat is een zekerheid. Rustig bouwen en sterker worden en de eigen koers varen is het motto.

wpDiscuz