Oefenwedstrijden: zevenklapper Achilles ’29, NEC verliest

Dinsdagavond werden er ter voorbereiding van het nieuwe seizoen weer oefenwedstrijden gespeeld. Achilles ’29 won in eigen huis met 7-1 van Team Koot Azur en op Sportpark Zuid in Groesbeek speelde NEC een oefenwedstrijd tegen Real Mallorca.


Spelers van NEC verlaten het veld. Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

Achilles ’29 – Team Koot Azur

Achilles ’29 verloor in de eerste oefenwedstrijd van het seizoen pijnlijk tegen Borussia Monchengladbach U23: 0-5. Dinsdag werd er, wederom met enkele proefspelers, eenvoudig van Team Koot Azur gewonnen. De Groesbekers wonnen, mede dankzij vier treffers van nieuweling Jop van Steen, met 7-1.

Met rust stond het 4-0 en had Van Steen al een hattrick op zijn naam staan. Het andere doelpunt werd vanaf elfmeter door Peter Gommeren gemaakt. Na rust deed Nathan Diandi namens Team Koot Azur nog iets terug: 4-1. Remon van Bochoven, Van Steen en Thijs Hendriks maakten de zevenklapper compleet.

NEC – Real Mallorca

Op Sportpark Zuid in Groesbeek mocht de Nijmeegse eredivisionist NEC aantreden tegen het Spaanse Real Mallorca, vrijdag de tegenstander van Achilles ’29. NEC miste enkele spelers en kwam er in de eerste helft niet aan te pas. Ook Real Mallorca kreeg niet veel kansen, maar het team kwam na een kwartier via een knap doelpunt van Alejandro Alfaro wel op voorsprong. In het tweede bedrijf van de wedstrijd werd NEC iets sterker, maar een vuist kon het team van trainer Alex Pastoor nooit maken.

Een kwartier voor tijd kreeg NEC-speler Navarone Foor vanaf de stip de mogelijkheid om alsnog de gelijkmaker aan te tekenen. De middenvelder schoot de bal echter naast het doel. Real Mallorca gooide de wedstrijd in de slotfase definitief in het slot: 0-2.


Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 16 juli, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 4 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Henk h

Volgend seizoen de derby Nec – Achilles29.

De Kuier.

Met onze amateurs komt het wel goed!

stekkenberger

Kun je niks anders schrijven dan het komt goed

De Kuier.

T kumt tóch goed!!

wpDiscuz