Cillessen opnieuw tweede keus

Jasper Cillessen zit komend seizoen voor het derde jaar op rij op de bank van Ajax. De Amsterdammers spelen vrijdag twee oefenwedstrijden en bij het tweede duel (met Werder Bremen) komen de basisspelers aan bod. Cillessen zit daar niet bij. De 24-jarige keeper speelt om 14:30 uur in de oefenwedstrijd tegen Osasuna.

Kenneth Vermeer heeft daarmee opnieuw de concurrentiestrijd gewonnen. Cillessen heeft al aangegeven een derde seizoen op de bank niet te zien zitten. Er is interesse vanuit Kerkrade om de Groesbeker voor een seizoen te huren. Ajax heeft hier in principe geen problemen mee, al zei trainer Frank de Boer dat hij een sluitpost met de kwaliteiten die Cillessen heeft liever achter de hand wil houden.

Dat De Boer vast blijft houden aan Vermeer komt niet als verrassing. Met die doelman werd Ajax driemaal op rij kampioen. De transfermarkt is echter nog niet gesloten waardoor een verkoop van Vermeer nog steeds een optie is. De 27-jarige keeper ziet zelf het liefst dat zijn contract in Amsterdam verlengd wordt.

Cillessen kwam in 2011 over van NEC en tekende een contract voor vijf jaar bij Ajax. Buiten de bekerwedstrijden om heeft het talent niet veel gekeept. Hij maakte in februari al wel zijn debuut in de Europa League en werd enkele malen opgeroepen voor het Nederlands Elftal.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 19 juli, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 6 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Sjaak

THE best ?? IK ZAL NIETS ZEGGEN “”fijne dagen nog ‘groetjes Sjaak

Klaas

Sjaak, wat praat jij een hoop onzin zeg.. Te lang in de zon gezeten? 🙂

Henk h

Jammer voor Jasper, dan maar op huurbassis naar een andere club. Dit talent hoort wekelijks onder de lat te staan, en volgend jaar in Rio erbij zijn.

den millingse

henk h
ik ben het helemaal eens met jou verhuren aan nec en dan op na rio er bij te zijn
wanr jasper kan het maar boertje ziet dat niet

kloeke

hij zit gewoon bij de verkeerde club……

the best

Sjaak,ook jij mag je mening geven.

wpDiscuz