Selectie Achilles ’29 2013/2014 compleet

Dit weekend heeft Achilles’29 de selectie voor het komende seizoen rond gemaakt. Spitsspeler Remon van Bochoven van Rijnsburgse Boys en doelman Nick Hengelman van AGOVV/Vitesse zijn de laatste twee om het geheel compleet te maken.

logo Achilles'29 (transparant)

De komende twee weken zal trainer François Gesthuizen de groep klaar moeten stomen voor het begin van het grote avontuur in de Jupiler League.

Achilles ’29 2013/2014
1 Nick Hengelman (AGOVV – Vitesse )
2 Steven Edwards (NAC)
3 Tim Sanders
4 Laurens Rijnbeek
5 Tim Konings
6 Kay Thomassen (Quick 1888)
7 Daan Paau
8 Twan Smits
9 Remon van Bochoven (Rijnsburgse Boys)
10 Thijs Hendriks
11 Tim Verhoeven
12 Christian de Haan
13 Jop van Steen (RKHVV)
14 Frank Hol
15 Sam v.d. Schot (Achilles’29 2)
16 Richard Verwoert
17 Freek Thoone
18 Kernad Sürmeli (NEC (ama))
19 Marc Roebbers
20 Nicky v.d. Groes
21 Migiel Zeller (Juliana’31)
22 Levi Raja Boean
23 Daniël van Straaten

In totaal heeft Achilles ’29 deze zomer zeven aanwinsten aangetrokken. Naast Hengelman en Van Bochoven kwamen ook Steven Edwards, Kay Thomassen, Jop van Steen, Kernad Sürmeli en Migiel Zeller naar Sportpark de Heikant.

Achilles ’29 speelde tot nu toe drie oefenwedstrijden. Tegen Borussia Monchengladbach U23 werd er met 0-5 verloren. De wedstrijd erna werd er ruim van Team Koot Azur gewonnen: 7-1. Vrijdag kwam Real Mallorca op bezoek. De Spaanse ploeg speelde vorige week in Groesbeek een wedstrijd tegen NEC en won die met 0-2. Achilles ’29 verloor de wedstrijd tegen de Spanjaarden met 1-3, nadat het lange tijd 1-1 stond. Dinsdag is de oefenwedstrijd tegen RKC Waalwijk.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nl, Website Achilles ’29

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 21 juli, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 19 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering

Aardige selectie. Ben benieuwd of ze stand houden. Succes komend seizoen.

Herman

Alles is meegenomen dit jaar ! Geen hoge verwachtingen ! Maar genieten !volgend jaar moeten ze er beter voor staan ! Uniek is het Wel “als enigste club ooit ..?als amateurclub in het betaald voetbal te verschijnen .de laatste jaren zoveel gewonnen mag ook wel eens een keer minder ” succes Achilles je zult er vast een winnen ?? En dat is al knap !naar maar twee weken trainen met je complete elftal succes ( een germania fan )

Lookkoek

Naar mijn bescheiden mening een degelijke selectie. Ervaring is er voldoende en de drie laatste versterkingen zijn relatief jong maar spelers waar nog groei in zit. Er is een goede mix. Erg benieuwd hoe het zal gaan en of een amateurvereniging met minder trainingsuren zich staande kan houden tussen de profs.

Klaas

Herman ga je je zelf indekken mag ook wel eens een keer minder. Als ze 2 of 3 keer verliezen dan wil ik da snuutje wel eens zien.

Herman

Klaas we hebben al zoveel gewonnen de laatste jaren ,dat ik me daar de eerst 5 jaar echt niet meer druk om maak ! En sportief gezien heeft een ander cluppie nu toch ook meer kans !in de topklasse Elke week die 3 punten begon ook te vervelen ! Was echt niet leuk meer , de kampioenschap feestjes wel ! En het is goede reclame voor ons Groesbeek. Zie fox sport ,, vi ,telegraaf enz enz

Treffersfan

Ik ben benieuwd of deze selectie goed genoeg is. Ik had eerlijk gezegd nog wel wat meer versterkingen verwacht. Met het vertrek van m.n. Ditewig, Scholten, Lantink, van Putten en Rigter is er toch wel de nodige kwaliteit ingeleverd. We gaan het zien. Succes!

Klaas

Ik dacht dat je germaniafan ben of was!!!!!!!!

Herman

Is hermeneke ok kloaske. Mar ziede ge er ok ene wie da zoveel pien duut ?

Ei -Kel

Klasse selectie we gaan er vol voor !!!!!!

adder onder het gras

de selectie is nog niet compleet ik mis er nog 3 spelers kunnen ze niet tellen bij achilles

stekkenberger

Herman je bent geen Germania fan.Als ik jou berichtje lees ben je Achilles fan,met je, we hebben al zoveel gewonnen,(een echte Germania fan)

Wat maakt iedereen zich toch druk met dit hete weer. Op het veld zullen er 11 staan en ze hebben 2 jaar de tijd om de gehele vereniging naar het niveau van betaald voetbal vereniging te brengen. Succes ermee! Laten we allen trots zijn wat er in ons gekke dorpje gebeurt, voor welke veteniging je ook bent. Wie niet waagt……

Fred

Lukt he niet ,dan komen we weer terug naar de topklasse ! Met een leuke acomodatie ? Al dan niet door” fox tv “of door de KNVB betaald ! En niet door de gemeente Groesbeek “en staan we weer met beide beentjes op de grond ! En zo is het en niet anders ,

Treffersfan

@Fred,
Misschien dat jij dat niet weet, maar ook de Gemeente Groesbeek betaalt mee aan dit ‘project’.

eitje

alleen geen 5 miljoen

Bjornceelen

Beste Fred,
Even op jou reactie,wie is er dan slim ? Geloof me dat er nu juist overal 2 keer zo goed wordt nagedacht . Fijne dag

Fred

Beste treffers fan ,geef Achilles het zelfde bedrag dat de treffers van de gemeente Groesbeek heeft gehad al die jaren, en wij hebben gelijk het hoogste budget van de eerste divisie ,en misschien ook nog wel van een enkele club uit de ere divisie !!

metalfan

wat een gekibbel en gekat weer. voetbalfans het zijn gewoon
een stel pubers die hun zin niet krijgen.

DE NACHTBOSWACHTER

het zijn toch beiden topclubs

wpDiscuz