Achilles ’29 houdt stand tegen RKC

Achilles ’29 heeft dinsdagavond een goed resultaat geboekt tegen eredivisionist RKC Waalwijk. In de oefenwedstrijd in Loon op Zand bleef het 0-0.

logo Achilles'29 (transparant)

Het gelijkspel was niet eens onverdiend. De kersverse Jupiler League-ploeg uit Groesbeek kreeg weliswaar niet veel kansen, maar de ploeg voetbalde goed en had in de verdediging de zaken prima op orde. Achilles ’29-doelman Christaan de Haan moest enkele malen redden om de thuisploeg van scoren af te houden. In de slotfase kreeg Frank Hol namens de Groesbekers nog een kans om het enige doelpunt van de wedstrijd aan te tekenen. De spits wist de doelman van RKC echter niet te verschalken.

Achilles ’29 en RKC Waalwijk zijn bekenden van elkaar. De twee ploegen ontmoetten elkaar in het verleden in de Nederlandse bekercompetitie, waar Achilles ’29 in 2008 zelfs voor een stunt zorgde: 1-2 overwinning. Vorig jaar troffen de twee teams elkaar ook al in een oefenwedstrijd. Op Sportpark de Heikant in Groesbeek won RKC met 0-2.

Zaterdag volgt er voor de zwartwitten een oefenwedstrijd tegen Rijnsburgse Boys. Daarna kan het Jupiler League-avontuur voor de Groesbeekse vereniging beginnen.


Video: Omroep Gelderland.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 24 juli, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 5 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
de nachtboswachter

goed gedaan

Lookkoek

Prima prestatie, na een goed resultaat zoals altijd erg weinig reacties.

Herman

En dat zonder een luxe bus !!!

Hans

Die is in de maak hoor. Kostbaar trouwens wat Treffers heeft gedaan. Als er spelers weggaan moet ie weer helemaal opnieuw worden beplakt.Dat gaan ze op de Heikant zoals met alles weer slimmer en bedachtzamer aanpakken.

Bruukse vojer

Inderdaad Hans op de Heikant zijn ze veel slimmer. Dat zag je gister wel weer in de VI! Wat een kinderachtig volk daar op zuid. Wie is Wim Zwitserloot eigenlijk???

wpDiscuz