De Treffers begint oefencampagne met nederlaag

De Treffers heeft woensdagavond de eerste oefenwedstrijd van het seizoen verloren. Op Sportpark Panhuis in Veenendaal was zaterdagtopklasser GVVV met 3-0 te sterk voor de Groesbekers.

De Treffers gebouw (HvdB)
Het sportcomplex van De Treffers. Op 6 augustus spelen de roodzwarten de eerste thuiswedstrijd (oefen) van het nieuwe seizoen op Sportpark Zuid. Foto en rechten: DeGroesbeek.nl

Beide ploegen kregen in het begin van de wedstrijd kansen. De Treffers-nieuweling Markus Rychlik, overgekomen van EVV, kwam binnen tien minuten oog in oog met GVVV-doelman Johan Jansen. De spits schoot echter over het doel. Aan de andere kant hadden Simon Brouwer, Rik van der Eerden en Taoufik Adnane het vizier niet op scherp staan. De wedstrijd was op dat moment net een kwartier oud.

Na twintig minuten kreeg ook De Treffers-speler Santiago Macedo een goede mogelijkheid om de score te openen. De Mexicaan kwam alleen voor doelman Jansen, maar laatstgenoemde werd de winnaar van dat duel. Na 40 minuten viel het eerste doelpunt van de wedstrijd; Van der Eerden werkte de bal op aangeven van Adnane in de touwen. Roy Terschegget verdubbelde niet veel later met een mooi doelpunt de Veenendaalse voorsprong.

Na rust zakte de wedstrijd wat in. Beide ploegen creëerden aanzienlijk minder kansen dan in het eerste bedrijf. Door een afstandsschot van Mitchel Bottenheft kreeg het publiek tien minuten voor tijd toch nog de derde GVVV-treffer van de avond voorgeschoteld: 3-0.

Voorbereiding seizoen 2013/2014

De Treffers speelt op zaterdag 3 augustus haar tweede oefenwedstrijd van het nieuwe seizoen; dan gaan de Groesbekers op bezoek bij SV Meersen. Daarna volgen er nog oefenwedstrijden tegen respectievelijk De Bataven (thuis), AWC (thuis) en Alverna (uit).

Presentatie spelers en presentatiegids

Na de oefenwedstrijd tegen AWC (zaterdag 10 augustus, 17:00 uur) zal om 19:00 uur en 21:00 Iwan van Duren (bekend van de VI) een half uur spreken over voetbal en maffia; een ogen openend boek. Om 19.30 uur worden de spelers op ludieke wijze onthaald. Hoe? Dat blijft nog een verrassing! Ook de nieuwe presentatiegids voor komend seizoen en de vernieuwde clubwebsite van de Groesbeekse topklasser zullen gepresenteerd worden. Daarna is er in de kantine live muziek van Triple vanaf 20.30 uur.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nl, Website De TreffersTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 31 juli, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 39 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
stom

Jammer 🙁

Sjaak

Nieuwe bus kunnen proberen vandaag !!!

Tja. Dan zeik je eerst de concurrent af en doe je arrogant in een groot voetbalblad. En 1 week later ga je op je bek in de eerste de beste wedstrijd die je zelf speelt… Tactisch hoor.

Eerst afzeiken en zelf op je bek vallen.hoogmoed komt voor den val!!!!

groesbeekse

Wat een afgang zeg

Gijs

De ene zijn dood is de ander zijn brood!

Henk h

prima uitslag tegen een goede tegenstander.
oefenen baart kunst, volgende wedstrijd, nieuwe ronde nieuwe kansen.

Lekker elkaar blijven afzeiken.

groesbeekse

@henk prima uitslag? laat mijn niet lachen.Hou dan jou mond dicht over anderen!!!

Als je jezelf zo te kijk zet als een jaloerse arrogante club tegenover verslaggevers van een landelijk voetbalblad (die vervolgens een lekker sarcastisch artikel hierover schrijven) dan vraag je om dit soort commentaren!

Sjaak

Busje komt zo

Fred

17ooo. Mensen lachen hun eigen weer kapot ! En hebben weer schik !, En de rest zijn treffers supporters ?? Mooie bus leuk stuk in de vi ,de reclame die Achilles de laatste maanden op tv ,krant, internet, enz enz voor Groesbeek heeft gemaakt zijn in een week weer ongedaan gemaakt bedankt treffers ?

Bjornceelen

Ik denk persoonlijk dat er ook een hoop mensen van zuid totaal niet blij zijn met het stukje in de vi , dhr zwitserloot zet met zijn niet tactische uitlatingen de gehele club landelijk in een verkeerd daglicht voortaan dus even beter nadenken voordat u met uw mening de echte clubman schaad . Alle groesbeekse clubs succes gewenst .

stekkenberger

18000 mensen lachen als ze die belachelijke berichtjes hier lezen Fred.

Lookkoek

@Bjornceelen
Dan moeten ze openlijk afstand nemen van de zonderlinge opmerkingen van dit heerschap. Maar goed, dat zullen ze echt niet gaan doen dus blijft het slechte reclame voor deze club. Slechte start van de voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Fred

Stekkenberger Doar hedde ok wer gelijk ien ( gruusbek eigen ,en beetje stuike heurt er toch ok wel een bitje bij ?.. )

Sjaak

Als ik de reactie lees van de heer Zwitserloot in de vi ? Kun je dat niet voor vol aannemen !! waarschijnlijk hebben ze een client van plurijn gesproken ik denk dat het daar is misgegaan

Jonnie de mannn

Eerste wedstrijd verloren ja en.. Twee helften gemixt met de basis en a spelers . Gaat nog niet om winnen maar WENNEN. En natuurlijk moet treffers. 1 dit jaar gaan voor de eerste plek. Want onze buren zijn een klasse omhoog gegaan mooi voor hun.. En ben blij met twee mooie clubs in ons dorp .. Hoop dat Achilles het goed gaat doen en hoop treffers kampioen .. En niet meer zeiken….

Klaas

Zijn die uitlatingen/reactie’s van Dhr. Zwitserloot in de VI nog ergens na te lezen op het internet?

Treffersfan

Afgang, hoogmoed??? We verliezen een eerste oefenwedstrijd waar we me zo’n beetje de halve A1 hebben gespeeld opgesteld. Doe ‘s ff normaal!!!!

wpDiscuz