FC Dordrecht wint van Achilles ’29

Achilles ’29 heeft de tweede competitiewedstrijd van het seizoen met 1-4 verloren van FC Dordrecht.


Het begin van de eerste thuiswedstrijd van Achilles ’29 in de Jupiler League. Foto en rechten: DeGroesbeek.nl

De thuisploeg had de wedstrijd in het eerste bedrijf redelijk onder controle. Het spel golfde lang op en neer. De uitploeg kwam na een halfuur via een doelpunt van Erixon Danso op voorsprong, maar één minuut later tekende Frank Hol alweer de gelijkmaker aan. Nog voor rust scoorde Danso zijn tweede treffer van de avond nadat Achilles ’29-doelman Nick Hengelman de bal losliet.

Direct na rust kreeg FC Dordrecht al een goede kans om de voorsprong te vergroten, maar Giovanni Korte zag de bal voorlangs gaan. Na 51 minuten wist diezelfde Korte het net wél te vinden: 1-3. Achilles ’29 kreeg nog de nodige vrije trappen, maar ging daar slecht mee om. In blessuretijd schroefde Paul Gladon de score nog op naar 1-4.

Achilles ’29 staat nu een-na-laatste op de ranglijst met één punt. Alleen Almere City staat onder de Groesbekers; die ploeg heeft nul punten uit twee duels.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nlZowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 10 augustus, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 27 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
the best

Jammer mannen,volgende week nieuwe ronde nieuwe kansen

Bjornceelen

Eerste 25 min aardig voetbal gezien , Dordrecht veel slimmer en fysiek veel sterker daarom ook verdiend gewonnen .

Jammer maar ik blijf positief 🙂

Toontje

Jammer !Toch te hoog gegrepen !

den millingse

jammer jongens volgende week beter
s6
leerproses is het dus komt allemaal goed

Dort thuis altijd moeilijk!

Klaas

Ik zei toch geen profclub maar een plofkip

de nachtboswachter

men moet er eerst nog een beetje aanwennen straks praten we anders vraag me af of klaas een echter groesbeker is

Hans

Ik dacht dat de in ieder geval de zittribune uitverkocht was? Hoorde nog geen 1000 mensen!? En dat voor 20.000 politieuren dit seizoen x €75,- = …..

Hans1
Beste Hans, Vorige week heb ik je gevraagd om je naam aan te passen omdat je hier na mij dezelfde naam gebruikt. Omdat je blijkbaar een klein plaatje voor je kop hebt zal ik mijn naam aanpassen zodat men niet denkt dat voorgaande reactie van mij afkomstig is. En voordat je reageert zou je wat beter ingelicht horen te zijn. De zittribune was/is inderdaad stijf uitverkocht en er waren ruim 1500 mensen aanwezig. Geloof niet alles wat je hoort dus!!! En dan jouw rekentalent; 19 wedstrijden gedeeld door 20.000 is 1050 uren per wedstrijd?? Dat zijn 131 agenten 8 uur… Lees meer »
Frenkie

Toch mooi voetbal gezien. Met veel publiek. Zondag opnieuw op de Heikant.

Klaas

Och aarum nie grinze of doe mar wel!!!!!

kloeke

achilles leeft en de treffers beeft……

Makkelijk

Het zag er goed uit, de 1-1 ook een goed cool. Maar nu vallen 2 weken achter elkaar de cools wel te makkelijk. Ze moeten ook meer trainen, volgens mij hadden er 3 of 4 spelers kramp. Maar zelf al 3 cool gemaakt in 2 wedstrijden dan moet toch punten opleveren. ze stonden tegen Dort niet onder druk.

Treffersfan

Ik wil niet flauw doen. Maar als je niet onder druk hebt gestaan en je verliest met 1-4, ben ik benieuwd wat de uitslagen zullen zijn als je wel onder druk komt te staan. Of is dat te @(ge)Makkelijk ;-).

Makkelijk

Ze moeten iets doen aan die makelijke tegen cools en aan de kramp. Ook 4 vrije trappen in de ballen vanger, niet 1 op doel. Hoe ver is Treffers met die spits ? Zo zitten ze wel dun in de aanvallers. Ze hebben voorig jaar met deze selectie ook pas punten gepakt toen veel teams al met hun hoofd bij de vakantie was.

Mischien komt er meer balans als verstraten terug is bij achilles.

Makkelijk

vorig jaar

Treffersfan

Uhhh … We zitten helemaal niet dun in de aanvallers: Said, Hofstede, Rychlich, de Jong, Verbeek, Santi. Valt dus best wel mee. Toch? En ik dacht niet dat die 2-3 op de Heikant in de vakantieperiode viel. Het was er toen ‘stervenskoud’!

Makkelijk

Goede aanvallers, net als Hofstede. Of is die Rychlich een goede speeler, die ken ik nog ni.

Makkelijk

Ze zijn toch bezig met een centrum spits ?

wpDiscuz