Geslaagde presentatie De Treffers

De presentatie van het eerste elftal van De Treffers en de presentatiegids is zaterdag succesvol verlopen. De spelers van de Groesbeekse topklasser kwamen in de nieuwe spelersbus het sportpark op.


De nieuwe spelersbus van De Treffers. Foto en rechten: Jan Peters.

De gids, die dit jaar in een ander jasje gestoken is, werd met vele positieve geluiden ontvangen. De roodzwarten speelden voor aanvang van de presentatie nog een oefenduel tegen AWC. Dit duel werd eenvoudig gewonnen: 5-1. Rick Verbeek scoorde driemaal en nieuweling Markus Rychlik wist tweemaal het net te vinden. Vorige week dinsdag werd De Bataven in een oefenduel met 3-0 (2x Hofstede, 1x De Jong) verslagen. Alleen de eerste wedstrijd van de oefencampagne ging verloren.

Aanstaande zaterdag kan De Treffers gelijk de eerste prijs van het nieuwe seizoen op haar naam schrijven. De roodzwarten, vice-winnaar van de KNVB-beker voor amateurs, spelen dan in een uitwedstrijd voor de Supercup tegen algeheel amateurkampioen Katwijk. De wedstrijd begint om 17:00 uur.


Foto’s met dank aan Jan Peters!

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 12 augustus, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 32 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering

Proficiat 🙂

de nachtboswachter

en de supporters en publiek maar wachter busje komt zo.

Marcel

Wie heeft die bus betaald. De burger of zo via de WOZ.

Tjonge

Mooie bus. Mag alleen rijden tijdens wedstrijden van de treffers. 6 dagen in de week staat dat ding gewoon op de eigen parkeerplaats (of waar dan ook) en maak je nog geen reclame voor je club. Iets slimmer aan moeten pakken beleidsbepalers.

Treffersfan

Kom jij de spelersbus van Ajax dan elke dag tegen? Die bus is van De Treffers en rijdt voor De Treffers. Lijkt mij logisch.

Tjonge

Vergelijk het eens een keer niet met Ajax, dat past niet namelijk. Ooit je ogen open gehouden? Zowel de bus van NEC, Vitesse en noem zo nog een aantal clubs worden gewoon ingezet door de week.

Hans1

Een bus van 22 jaar oud in een nieuw jasje. Leuk hoor, behalve dan die achterkant. Die is spuuglelijk en doet afbreuk aan de rest van de uitstraling.
Die wit-zwarte verticale strepen op de voorkant rond het logo zijn trouwens ook heel mooi.

Hans1

Oh en ook op de zijkant zie ik net.

De Kuier.

Suc6 zaterdag!

de nachtboswachter

humor is ver te zoeken

Klaas

Hans1, want dat zijn de kleuren van HET Achilles ’29? Waarom is er toch altijd die strijd tussen deze clubs op deze website?

Bussie & Adrikraan

Wat een rare bus; tussenmaatje ?

Hans1

@Klaas
Eigenlijk was het meer als steekje bedoeld van mijn kant dat er weer niet goed over is nagedacht maar ja. Komt verkeerd over dus.
Om er dan toch even verder op in te gaan; Zie jij het al gebeuren dat Achilles rond hun logo de kleuren rood-zwart zullen gebruiken??
Nee he? Heeft niets met strijd te maken van mijn kant maar met het niet kunnen begrijpen dat men bij Treffers niet even net iets langer heeft nagedacht over de te nemen keuze.

Groesbeek

wat een discussie over een bus die ingepakt is met een wrapping van De Treffers. Ik vind het een mooi resultaat hebben en als deze bus in het weekend door Nederland rijdt is dat toch voldoende reclame?

Jona

De bus staat al sinds 1992 op dezelfde naam, denk daarom ook niet dat de bus van de Treffers zelf is. Of ze hebben m al een tijdje goed verborgen gehouden.

Hoop dat de spelers niet al te veel spierpijn oplopen in zo’n oud busje. Verder ziet hij er wel leuk uit al zal de nieuwe rugsponsor niet heel blij zijn.

Hoorde dat onze Heikant vrienden ook een aardig busje (nieuw) gaan rijden via vd Wielen.

Ook beplakt?

de nachtboswachter

zal wel niet lang duren of de wijnclub heeft ook een bus

zondag de spelers bus gezien bij sv milsbeek toernooi de dikke lul uithangen [2 km van uit groesbeek]

Bussie & Adrikraan

Vòòr de winterstop heeft Achilles er ook een, let maar op.
Wel iets groter denk ik. Terecht 😉

Net als bij het LED-scorebord:
Half jaar de die van Treffers, had Achilles er ook eentje.

Maar goed: zo zijn beide clubs wel groot geworden: Niet voor elkaar onder willen doen.
Prima toch ?

eitje

treffers bus 22 jaar oud die van achilles en juliana 3 maanden

wpDiscuz