Eerste editie Stekkenberg Cup-toernooi groot succes

De eerste aflevering van het Stekkenbergcup toernooi is een groot succes geworden. Niet alleen omdat de uiteindelijke winnaar “hometeam” Germania werd, maar ook omdat de eerste editie vlekkeloos verlopen is en dat er velen toeschouwers naar sportpark Noord getogen waren.

Dat was niet alleen de conclusie van de organiserende vereniging maar was ook op te maken uit de vele complimenten van de deelnemende teams die weer meteen toezegde voor de aflevering van 2014.

Afgelopen donderdag werd het startschot gegeven voor de eerste editie van de Stekkenbergcup voor eerste elftallen. Germania begon hun eerste wedstrijd tegen SCH, wat een 4-0 overwinning opleverde. Op het kunstgrasveld was RKHVV met 6-1 te sterk voor derdeklasser Driel.

Op vrijdagavond ging het toernooi verder met de hoofdklassers De Bataven en Venray die hun wedstrijden wisten te winnen tegen respectievelijk Orion, 2-1, en Trekvogels, 1-0.

Op zondag waren dan de beslissende wedstrijden. Op deze dag kwamen alle acht ploegen in actie. De hoofdklassers Venray en De Bataven hielden elkaar in evenwicht, 1-1, en Orion was sterker dan Driel; 3-1. Na deze wedstrijden was duidelijk dat de winnaar tussen Germania en RKHVV zich winnaar van het toernooi mocht noemen. De wedstrijd tussen SCH en Trekvogels die in 1-3 eindigde deed er toen niet meer toe.

Germania leverde een puike wedstrijd af en was duidelijk beter dan hoofdklasser RKHVV. In een hoog tempo zette men de ploeg van trainer Frans Koenen onder druk en dit leverde een 1-0 voorsprong op bij rust door een fraai doelpunt van Dave Kleijnen. Ook na rust was Germania de betere ploeg en wist RKHVV uiteindelijk te verslaan met 3-0 door wederom een mooi doelpunt van Dave Kleijnen en een beauty van Nick Temming.

De ploeg van trainer Willie Willems mocht zich daarom met trots de winnaar van het eerste Stekkenbergcuptoernooi noemen. De eindstand is als volgt:

1. Germania
2. De Bataven
3. Venray
4. RKHVV
5. Orion
6. Trekvogels
7. SCH
8. Driel

Uiteindelijk kon de organisatie terugkijken op een zeer geslaagd toernooi.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 13 augustus, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 8 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
de nachtboswachter

gefeliciteerd met de stekkenberg cup germania

willie

deden er nog EIGEN jongens van de stekkenberg mee of zijn die inmiddels allemaal door die TOPTRAINER weggejaagd.

de nachtboswachter

doet germania het zeer goed en toch weinig reaties

Willie

Helaas hebben we (en hadden) geen stekkenbergse jongens die eerste klasse niveau aan kunnen. We hebben inderdaad een toptrainer die het maximale uit de groep haald.

germaan

kees je heb het prima gedaan je had alles onder controle

henk

Fijn dat de jeugdafdeling dan ook weer waar ze aan toe zijn,in ieder geval hoeven ze geen spelers op te leiden voor het eerste, want ze voetballen liever met vreemde in de eerste klasse,dan met eigen jongens in de tweede klasse

willie

@henk Met welke eigen jongens zouden we dan tweede klasse moeten gaan voetballen?

Piet

Je voetbalt toch al met eigen jongens in de zaterdag 4e klasse??
Dat is het niveau van de eigen jongens, niets meer en niets minder….Dan weet je wat je te wachten staat als je met eigen jongens gaat spelen.

wpDiscuz