Slotfase nekt Achilles ’29

Achilles ’29 heeft zaterdagavond het duel tegen Almere City verloren. Bij de Groesbekers ging het, net als tegen FC Emmen en Jong Twente, opnieuw in de slotfase mis: 3-1.

De witzwarten kwamen na tien minuten via een doelpunt van Daan Paau op voorsprong. Beide ploegen bleven in de eerste helft gevaarlijk, maar doelpunten vielen er niet.

Vincent Janssen scoorde na een klein uur spelen zijn eerste profdoelpunt voor Almere City, nadat Achilles ’29-doelman Nick Hengelman de fout in ging. De thuisploeg bleef aanvallen, terwijl Achilles ’29 op de counter loerde. In de slotfase trok Almere City de wedstrijd naar zich toe. Gilbrano Plet scoorde, mede door persoonlijke fouten, in de laatste minuten van de wedstrijd nog tweemaal.

Door de nederlaag staat Achilles ’29 nu laatste in de Jupiler League met één punt uit vier wedstrijden. Zij hebben de rode lantaarn van Almere City overgenomen. De Heikanters hebben inmiddels al 12 tegendoelpunten. Vijf daarvan incasseerde de Groesbeekse formatie in de laatste minuut.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nlTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 24 augustus, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 27 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering

Weer goed gevoetbald en stappen gemaakt?

Antoon

Elke week winnen en elk jaar kampioen worden is / was ook niet leuk meer ,we zullen zien ?

Jammer maar komt goed 🙂

toontje

jammer , maar dit komt nooit meer goed !

de nachtboswachter

volgens mij is daar vandaag de dag.vooral behoefte aan supporters die oog hebben voor het enthoussiasme.en de inzet van het achilles team.alles komt goed.

@ toontje niet zo negativ 🙂

Volgende week weer een kans. De puntjes komen vanzelf. Achterin de boel dichthouden.

Harm

Profclub of plofkip de olieprijzen dalen

Sprookje

Maak onze Harrie blij,
Biedt een appel en een ei.

topsporter

maar hoe komt het is de vraag denk ik.
ik denk(hou me ten goede) dat het verschil tussen
prof of amateur toch groter is dat dat men denkt.
als je een baan hebt voor 30+ uur word het verdomt moeilijk
om topsport te bedrijven, zeg maar gerust onmogelijk.
en daar zit het verschil de training intensiviteit en rendement, dus op het einde kom je gewoon te kort.
dit blijkt wel uit de uitslagen.
ik denk dat achilles rustig in de middenmoot kan meedraaien.
alleen moeten ze dan prof worden.

Gekke Henkie

Ik denk dat ze steeds in de laatste 20 minuten te kort komen.
Ze moeten eens bij de wielrenners informeren hoe die het flikken.

pietertje

Beter deze stand dan een stand waarin je helemaal niet meer voorkomt :)Vraag me toch af waar dat in zit! Ook in de beker zag je vaak dat betaald voetbal ploegen in de laatste minuten de zege over de streep trokken en bij Achilles gebeurt dat nu ook steeds. Conditie of wat hebben die ploegen dan wel?

Erik

Inderdaad, van alles een beetje. Eigenlijk heel verklaarbaar.
Mindere trainingsintensiviteit en -hoeveelheid –> tekort aan kracht en conditie in de laatste fase van de wedstrijd –> daardoor minder controle over je lichaam –> daardoor ga je meer fouten maken.
Maar ook:
Onvoldoende verdedigende kwaliteiten van sommige spelers (keeper !, backs, verdedigende middenvelders) voor dit niveau. Daardoor wordt alles direct afgestraft. In de Topklasse kon je dat met dit elftal nog opvangen, nu niet meer.

the best

Mensen,wat hadden jullie dan verwacht?Dat we boven in mee zouden draaien?Dit is een groot leerproces,dat moet nog groeien..Kop omhoog Heikant mannen

Helemaal waar the Best! Al zou een keeper met minder fouten wel helpen…. Ik ben niet voor persoonlijke hetzes, maar wat had ik graag Barry Ditewig in het goal zien staan!

visje

zolang hengelman in het doel blijft staan win je geen 1 wedstrijd deze keeper kan nog niet mee in de 1e klasse het is een grote grabbelaar niet meer niet minder

volgens mij kan de trainer nu niets anders doen dan De Haan op het doel zetten Hengelman heeft zijn kans gehad en teveel moeten hengelen in zijn eigen doel door zijn eigen onkunde

the best

Lo,ben het met jou eens.Deze keeper pakt geen punten voor je elftal.Het is een aardige jongen maar op dit moment is hij er nog niet klaar voor.

de nachtboswachter

meer gaan duurlopen in ons mooien groesbeekse bos zodat men langer bij kracht blijft en sterk.

jooop

keeper eruit maakt veel teveel fouten

www.hanspeters.eu

Ik kan niet oordelen over een keeper en conditie. Ik zie Almere gelijkwaardig aan Achilles. Toch kunnen deze verliespartijen in de hoofden gaan zitten van de spelers. We zijn en blijven Groesbekers en ik hoop desondanks dat ik een andere voorkeur heb, toch op betere tijden voor Achilles

wpDiscuz