Oefeninterland Nederland – Duitsland in Groesbeek

Op vrijdag 6 september spelen de nationale elftallen onder de 19 van Nederland en Duitsland een oefenwedstrijd op het sportcomplex van voetbalvereniging De Treffers in Groesbeek. Na de Europese Kampioenschappen in Litouwen van dit jaar beginnen beide teams met de voorbereiding op de kwalificatieronden van het volgende Wereldkampioenschap.

Veel talent

Spelers uit de jeugd van Ajax, Feyenoord, AZ , PSV en Vitesse zijn geselecteerd. Het Duitse team wordt breed vertegenwoordigd met spelers van onder andere Bayern München, Eintracht Frankfurt, Schalke 04 en Hamburger SV. De oefenwedstrijd in Groesbeek biedt spelers uit beide landen een podium om zich internationaal te profileren. Uit alle windstreken hebben scouts zich gemeld om de talenten te bekijken.

Kaartverkoop

De wedstrijd begint om 18:30 uur op sportpark Zuid aan het Nijerf (Nijerf 1). De kassa’s zijn vanaf 17:00 uur geopend. De toegangsprijzen bedragen € 4,-. Voor overige plaatsen en voor groepen vanaf tien personen geldt een tarief van € 3,- per persoon. Voorverkoop vindt plaats op dinsdag 3 september en donderdag 5 september, beide dagen van 19:30 tot 21:00 uur. De groepskaarten zijn ook te reserveren via [email protected].

WK-kwalificatieduels op schermen

Aansluitend op deze oefeninterland is het mogelijk om in de kantine van De Treffers op beeldschermen de kwalificatiewedstrijden voor het WK in Brazilië van zowel het Nederlands als Duits elftal te volgen. Nederland speelt in Tallinn tegen Estland, Duitsland ontvangt thuis Oostenrijk.

Nederland O19 speelt dinsdag 10 september de oefenwedstrijd tegen Italie. Die wedstrijd wordt in Alphen aan de Rijn gespeeld.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nl, Website De TreffersTags:, , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 28 augustus, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
de nachtboswachter

leuk voor de jeugdtvoetballers om kennis op te doen.jan meschien kun je ze ook onze wijngarden laten te zien aan de bosrand.

wpDiscuz