Helmond Sport met 9 man langs Achilles ’29

Helmond Sport heeft vrijdagavond het treffen met Achilles ’29 gewonnen. Op Sportpark de Heikant in Groesbeek werd het 2-3. Helmond Sport moest het laatste halfuur met negen man verder. De stand was toen nog 2-2, maar de Helmonders trokken aan het langste eind.

De mannen van trainer Eric Meijers, oud-trainer van Achilles ’29, stonden al binnen een kwartier met 0-2 voor. Beide doelpunten kwamen op naam van Davy Brouwers. Jop van Steen scoorde na iets meer dan een halfuur spelen de aansluitingstreffer. Met de 1-2 stand op het bord gingen beide ploegen de rust in.

Direct na rust kwam Achilles ’29 op gelijke hoogte. De doorgebroken Frank Hol werd door Helmond Sport-speler Koen Weuts neergehaald. Weuts kreeg een directe rode kaart en Freek Thoone bleef koel vanaf de stip: 2-2. Met tien man moesten de gasten oppassen dat de wedstrijd niet alsnog verloren ging. Toen Helmond Sport na iets meer dan een uur spelen met negen man stond, Ferry de Regt kreeg een rode prent, leek de eerste overwinning voor Achilles ’29 binnen handbereik.

Het doelpunt viel na 75 minuten spelen echter aan de andere kant: Serhat Koç bezorgde Helmond Sport de eerste overwinning van het seizoen. In de laatste minuten van de wedstrijd kreeg de thuisploeg nog de nodige kansen op 3-3, maar het doelpunt viel niet meer waardoor de witzwarten wéér met lege handen stonden.

Achilles ’29 wacht nog steeds op de eerste driepunter. De Groesbekers staan op de laatste plaats met één punt uit vijf wedstrijden. De laatste vier wedstrijden gingen allemaal verloren. De ploeg zit in de hoek waar de klappen vallen, zeker nadat vrijdagochtend de geruchten over een mogelijk faillissement naar buiten kwamen.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 30 augustus, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 40 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
stom

Jammer wel spanend

niet slecht 🙂

Kenner

Nog stappen gemaakt?
Vandaag lag het niet aan de scheids….Als je nog niet van 9 spelers kunt winnen

Het was natuurlijk allemaal de schuld van de Rabo

Misschien toch eens een keer de feiten onder ogen zien

Hans1

Als je nou eerst eens een keer kwam kijken en dan gaat liggen zeiken ipv zonder kennis van zaken(kenner? m’n neus)) maar iets loopt te roeptoeteren hier zeikerd!!!!!

Erik

Ongelooflijk wat ik vanavond gezien heb. Ik weet zeker dat voor de neutrale toeschouwer Achilles de mooiste wedstrijden laat zien, maar hier zit ik liever niet op te wachten.
Net zo bizar als alle verhalen van de laatste twee dagen, alleen wat er op het veld gebeurde was allemaal waar.
Goeie dingen, slechte dingen, kinderlijke fouten, heerlijke acties, mooie goal.
Maar ja, wel maar 1puntje.

Erik

Ook al zal ‘t pas na de winterstop worden: we gaan punten pakken.
Als de Rabobank ‘t goed vind tenminste…..

Klasse Helmond!!!!

Kenner

Erik Zou ik ook zeggen . Hou de moed erin!

stekkenberger

Het gaat hier toch over de wedstrijd, stelletje zeikerds.

Een andere Erik

Heel dapper en stoer van de gemeente om daar nu mee naar buiten te komen. Laat me raden wie het lek is: wethouder Thijssen ?

Kenner

Jammer dat de gemeente er nu pas mee komt. Volgens mij is er niet veel meer te halen

Mafkezen
Echt waar, wat wen afgunst naar Harrie Derks en Achilles toe. Ik plaats het onder het kopje jaloezie en iq. Serieus; voetbal in Groesbeek is een strijd, een strijd tussen de Treffers en Achilles’29. Prima dat mensen genieten van een nederlaag van 1 van beide teams. Niet prima is dat mensen genieten van de situatie van Harrie Derks. Hoe arrogant, vervelend of wat dan ook iemand Harrie vindt, je gunt dit niemand. Een heel gezin heeft hier mee te maken… Heb een beetje respect voor de medemens. Dat respect hoop je zelf ook te krijgen als je zelf in een… Lees meer »
Lord Nelson

Hear, hear !!! Helemaal mee eens.
Laten we dan nu gaan slapen allen !

Achillessupporter

Serieus een schande en mensonwaardig als je bij bovengenoemd bericht een negatief duimpje hebt geplaatst. Dit gaat niet meer over voetbal of clubs maar over mensen. Schaam jezelf als jij diegene bent! Belachelijk!!

de nachtboswachter

ik wil alleen zeggen we moeten allemaal achter achilles staan.dat geeft meer kracht binnen het team.er komen ook veel nec supporters richting groesbeek.om dat ze achilles een fijne club vinden die het ook aandurft.

Josje

Waarom word Treffers hier nu ook steeds genoemd?
Daar is alles wel op orde.
Handelen met colombianen is gewoon link, ook voor iemand van de linde clan.
Laat ze in groesbeek met de pet rondgaan voor de armoedigste club van dit moment, als ze bij mij aanbellen zal ik wel in die pet gaan zitten schijten, is die pet zo vol.
Gemeente, laat maandag zien dat je ballen hebt.
Is de subsidie gewoon verkwanselt, neem dan maatregelen.
Desnoods Achilles maar onder curatele zetten en daarna verkopen. (opdoeken dus).

Groesbeker

Dus het is niet alleen bij germania waar geld van de gemeente voor iets anders gebruikt is

Hans1

Voor mensen zoals Josje hierboven zou dat GGZ-gebouw er al mogen staan en dan in de kelder in een isoleer neerzetten.
Iemand met zoveel haatgevoelens is een gevaar voor de gehele maatschappij en verdiend slechts eenzame opsluiting en een hersenspoeling!
Hetzelfde geldt ook voor die andere 10 die een duimpje hebben gezet bij die achterlijke reactie die zou moeten gaan over de wedstrijd.
PS vergeet niet dat je niet zo anoniem bent als je denkt!!!

En oh ja, des te meer rode duimpjes des te meer nieuwsgierige lezers!!

wpDiscuz