[Foto’s] De Treffers wint ook van JVC Cuijk

De Treffers heeft zondagmiddag de tweede overwinning van het seizoen geboekt. De streekderby tegen JVC Cuijk werd door de Groesbekers met 1-2 gewonnen.


Feest bij De Treffers na de 0-1 van Jasper Zuidwijk. Foto en rechten: Jan Peters.

De eerste kans van de wedstrijd was van De Treffers-speler Markus Rychlik. De Duitser raakte na vijf minuten de paal na een blunder van JVC-doelman Dennis Smit. De uitploeg kwam na zeven minuten alsnog op voorsprong nadat Jasper Zuidwijk in de rebound profiteerde van een fout in de defensie van JVC. Alexander Prent zette de Brabanders na een kwartier spelen echter weer naast De Treffers: 1-1. Het derde doelpunt van de middag bleef niet lang uit; een kopbal van Zuidwijk belandde achter Smit. De wedstrijd was op dat moment nog geen 25 minuten oud.

Na rust zakte de wedstrijd in. JVC was de betere ploeg, maar het team creëerde te weinig kansen om de gelijkmaker te scoren. De stand bleef onveranderd waardoor De Treffers na twee wedstrijden nog steeds de volle buit heeft. De “Mannen van Zuid” staan nu derde, achter EVV en Leonidas die een beter doelsaldo hebben.


Foto’s met dank aan Jan Peters!

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 1 september, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 21 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
dura.vermeer.werker.

GEFELICITEERD treffers en laten we samen sterk staan en ook achter ACHILLES

Treffers kel

Achilles bedankt om naar de Jupiler competitie te gaan ! Kunnen wij misschien ook een keer kampioen worden !

henk h
Net als al die andere jaren, moeten zowel de Treffers als Achilles 29 het zelf doen, en dat heeft er niets mee te maken dat Achilles 29 het een stap hoger op is gaan zoeken. Het gaat tot nu toe goed en hopelijk zetten ze deze lijn door. En voor Achilles geldt dat ze net iets tekort komen maar zeker hun punten gaan pakken. Jammer van de negatieve berichten wat er gebeurt op de heikant. Hopelijk komt het daar allemaal goed en is het al goed alleen maken wij er om heen allerlei spook verhalen van. Volgende week gaan de… Lees meer »
Toontje

Volgende week besloten ledenvergadering !! In de kuier ! Vol is vol !

Friedel

Die toontje ???

Treffersfan

Een ledenvergadering is altijd besloten. Het woord zegt het al. Een vergadering voor leden!

nannie

Samen met de Treffers …kunnen wij het leven aan , wij zijn met ons cluppie niet meer uit het veld te slaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan .

Joep

Ach Toontje toch

Ik vind het zelfs als treffersman erg wat er gebeurt (als het allemaal waar is). Groesbeek staat bekend om beide topclubs, en we hebben elkaar ook nodig!! Helaas blijkt HD de Karel Alberts van de Heikant…..

Treffersfan

@Jo, voor de ECHTE Achilles-supporters vind ik het ook erg. Het is/blijft toch je club. Maar bedenk wel (als alle verhalen waar blijken te zijn) dat ze ons en anderen dus jarenlang op een oneerlijke manier hebben bestreden. We hebben ons natuurlijk heel vaak afgevraagd hoe het toch mogelijk is dat een in alle opzichten veel kleinere vereniging zoveel meer geld aan spelers kon besteden dan dat wij dat kunnen. Maar binnenkort gaan we het weten. En mocht oneerlijkheid bewezen worden, heb ik geen enkele medelijden!

Achillessupporter

Vind ik raar dat je dat zegt, want dit is bepaald en georganiseerd door een kleine groep. De leden hebben hier natuurlijk niets mee te maken maar zien de club wel kapot gaan op deze manier.

Hans1
Achilles heeft alléén maar ECHTE supporters. Bij Treffers zitten neppers treffersman. Wat te denken van een oud-wethouder en een directeur van een schoonmaakbedrijf?? Waren Achillesmensen maar lopen nu bij jullie te af te geven op de buurman Prachtig dat je je afgunst t.o.v. Achilles hier nu openlijk tentoonspreid haha. Over de door jou genoemde transparante en zakelijke deal over jullie multifunctionele huisvesting gesproken trouwens; Daar is ook een vies spelletje gespeeld? Diezelfde wethouder wil nu een gesprek en opheldering van Achilles?? Dat noemen we achter de ellebogen toch? En over de spelerskosten: Ik denk dat die Grabovac van jullie in… Lees meer »
Treffersfan

Allemaal echte supporters? Ik kwam er laatst een tegen waarmee ik nog op de foto sta toen we enkele jaren geleden kampioen werden. Die had nu een Achillesdas om z’ nek. Ik wist niet wat ik zag. Die ‘succes-supporters’ kennen we allemaal. Die liepen/lopen er op Zuid, maar zeer zeker ook op de Heikant. En wat betreft spelerskosten: houd je zelf voor de gek, maar niet de rest van Groesbeek.

de nachtboswachter.

Van Harte GEFELICITEERD TREFFERS MAAR OOK ACHILLES voor mooi voetbal in de toekomst.allemaal achter beiden CLUBS staan.samen staan we sterk.en gun elkaar wat.

Friedel

Iedereen bij de treffers ben toch blij dat Achilles naar de Jupiler league is gegaan ! Nu kun je meedoen om het kampioen schap !! Anders had je weer niets gehad !! Want Achilles was weer met de vingers in de neus kampioen geworden “

Hans1

Groesbeek trekt z’n eigen conclusie wel!! Bedankt ook voor jou medeleven.

Friedel dan waren ze als nog failliet gegaan. Ze zijn echt niet naar de jupiler league gegaan voor het sportieve vlak. Was gewoon puur financiele noodzaak. Hans1 zoals al vaker op deze site is vermeld is het hele verhaal rond de accomodatie van de treffers open, alle bedragen zijn terug te vinden en ook waarop deze bedragen zijn gebaseerd. De gemeente wilde een nieuwe woonwijk, daarvoor moest de treffers een parkeerplaats, trainingsveld, 2 speelvelden en de kantine+kleedkamers opgeven. Is toch al aardig wat grond. Maar we zullen zien hoe t allemaal uitpakt, de supporters van achilles gun ik het niet… Lees meer »
....

Haha de Treffers moesten iets OPGEVEN voor de nieuwe accommodatie? Hahah das toch wel de beste grap van dit forum. Zowel qua accommodatie als qua financien is Treffers er alleen maar beter van geworden. Ik denk zelfs nog steeds, want aan wie betaalt Plurijn de waarschijnlijk niet misselijke huur?
Wat betreft de situatie bij Achilles: dat is voor alle clubgenoten verschrikkelijk natuurlijk. Laten we hopen dat de gemaakte fouten te overzien zijn en dat het nu erger lijkt door de hetze die er wordt gevoerd door de media. Hopelijk valt de schade voor de club mee.

Als de helft waar is opdoeken die handel en in 5e klasse beginnen niet meer en niet minder.

Treffersfan

@…zei, Die huur wordt betaald aan de Stichting Nijerf. dus niet aan de voetbalvereniging De Treffers. Dus als je niet weet hoe het zit, houd dan je mond. En ja, hopelijk valt het mee. Maar wat was het toch leuk in die Topklasse!

wpDiscuz