KNVB ARAG Fairplay certificaat voor De Treffers

Op vrijdag 6 september 2013 wordt door vertegenwoordigers van KNVB District Oost namens de KNVB en haar partner ARAG het KNVB ARAG Fairplay certificaat uitgereikt aan SV De Treffers.

KNVB_ARAG_Fairplay_certificaat_DG1

Na de oorkonde van NOC-NSF in maart 2013 in het kader van de campagne “Onze Scheids, Mijn held” is dit certificaat de beloning voor het gevoerde arbitragebeleid (Plan Clubarbitrage SV De Treffers, fluitend de toekomst tegemoet) en de ontwikkelingen op het gebied van (club )arbitrage.

De Groesbeekse club is daarmee de eerste Topklasse zondag-vereniging, die dit certificaat in ontvangst neemt. Aan het certificaat zit de verplichting om een aantal voetbalverenigingen te adopteren en te begeleiden met het ontwikkelen en invoeren van beleid op het gebied van clubarbitrage. En dat SV De Treffers voorop loopt op het gebied van arbitrage blijkt ook uit een voor Nederland unieke opleiding, namelijk de Basis Opleiding Scheidsrechter (BOS) vanaf 14 jaar.

Deze opleiding, die bij sv De Treffers in samenwerking met KNVB-scheidsrechters en docenten Stijn Heusschen en Gijs van Hout is ontwikkeld, wordt gesteund door de KNVB Academy (Zeist) en KNVB District Oost. Een groot aantal cursisten van Beuningse Boys, Eendracht’30, DVSG, Groesbeekse Boys en SV De Treffers zullen vanaf 10 september aanstaande bij onze vereniging starten met hun opleiding. Door vooral veel te gaan fluiten gaan zij werken aan het ontwikkelen van hun vaardigheden en het in de praktijk brengen van hun kennis.

We wensen hen veel succes!

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nlTags:, , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 4 september, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 14 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Kip zonder kop.

Proficiat Treffers

Henk h

kijk zonder dat ze bej de Treffers noar de kermis zien gewe, Hebbe ze toch enne pries gewonne.
Gefeliciteerd, ut zal mien is benieje me da fairplay, umme enne scheet krige ze teggeworrig al ruzie.
Mar ut innitatief is goed wa ze opgestart hebbe.

klik.spaan.

FAIRPLAY het is ook niet altijd eerlijk.maar een scheidsrechter ziet ook niet alles.vooral als de zon scherp is.

Hans1

Hee, dat is gek, mis ik nu in een aantal berichtjes die er eerder dus wel stonden?
Wat is de reden dat alle andere berichtjes wel kunnen/mogen die over een bepaald persoon gaan en deze over betrokkene (zal geen naam noemen nu) niet. Is de redactie gevraagd deze berichten te verwijderen of …..?
Als dat zo is dan wordt de plank volledig misgeslagen want onderscheid maken kan/mag niet!

Realist

@hans1:dat verbaast mij ook.

De Kuier.

Dit ging toch over Fair Play!

www.hanspeters.eu

Ik denk als men hier persoonlijk wordt, dat het terecht is dat berichtjes verwijdert worden. Heel Groesbeek weet wat er tijdens de kermis voor gevallen is, de Kuier heeft gelijk dit bericht gaat over fair play.

Hans
Dat klopt hans, de Kuier heeft het over fairplay, niet gerelateerd aan dit bericht maar aan de ten onrechte verwijderde reacties. In de zin van iedereen of niemand zou je reacties wel/niet moeten plaatsen om te voorkomen dat je geloofwaardig blijft! Of niemand meer de mogelijkheid moeten bieden om überhaupt te kunnen reageren. Wat ik mis is de nieuwsmelding van die zaterdagavond over wat er is gebeurd. Dat is waar een site als deze voor is. Dat kan ook zonder namen maar die weet iedereen toch al. Nu lijkt het of het niet belangrijk genoeg is om te plaatsen. Maar… Lees meer »
Henk h

hans 1 heeft wel gelijk, over de fam. Derks en met name over harrie mocht wel alles gezegd worden, en ook dat weet heel Groesbeek. Zoals op veel berichten worden die helemaal uit elkaar gespat en gaat het niet meer over het orginele bericht maar over de roddels en het elkaar in de zeik nemen. Dan moet je idd. alle prive berichten verwijderen.
Respect en dus Fairplay zal in deze harde maatschappij een utopia zijn.
Drank en drugs maken meer kapot dan je leef is.

klik.spaantje.

LAAT toch iedereen in zijn waarden.

Bart

Zou leuk zijn als de voorzitter van de knvb oost de tijd heeft deze prijs zelf uit te reiken. Wil de gezichtjes op zuid wel eens zien 🙂

Klaas

Bart, omdat..?

Treffersfan

Ja Bart, wat wil je hier nu mee zeggen? Mevr. Derks is van harte welkom op Zuid. We zijn zelfs overburen. En je weet, ‘beter een goede buur …’. 😉

ene bruukse

Toch leuk voor de treffers

wpDiscuz