De Treffers en FC Lienden delen de punten

De Treffers en FC Lienden hebben zondagmiddag de punten gedeeld. In Lienden werd er niet gescoord: 0-0.

In een vermakelijke wedstrijd waren de kansjes in het begin voor FC Lienden. In het verdere verloop van het eerste bedrijf kreeg De Treffers via ondere andere Santiago Macedo ook mogelijkheden om op voorsprong te komen. Eenmaal moest FC Lienden-speler René van Dieren de bal van de lijn halen.

In de tweede helft raakte FC Lienden-speler Milad Intezar de lat en moest de Liendense doelman Jan Schimmel in actie komen om De Treffers van scoren te houden. Doelpunten vielen er echter niet waardoor de brilstand op het scorebord bleef staan.

De Treffers is na drie wedstrijden nog steeds ongeslagen in de zondagtopklasse. De Groesbekers hebben zeven punten uit drie wedstrijden en staan daarmee op de vierde plaats. Leonidas is koploper: die ploeg heeft alle wedstrijden gewonnen.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 8 september, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 10 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Henk h

naar de radio geluisterd, jammer. nog wel ongeslagen.

volgende wedstrijd misschien 3 punten.

Treffersfan

Een terechte uitslag. Maar het moet wel beter!

@ treffersfan ook jullie proficiat in iederval niet verloren 🙂

De Kuier.

Proficiat, mannen v Zuid.

De Kuier.

Beste redactie; bij voetbal kun je geen punten delen .Begin je verhaal graag in t vervolg iets anders. Dit leest ongemakkelijk .ps dit bericht mag overigens wel verwijderd worden. Voor de rest geen klachten.

nacht.boswachter

LATEN WE EENS.achter beiden clubs staan.samen staan we sterk.PROFICIAT ACHILLES EN TREFFERS.

@Treffers

Door verplichtingen kon ik gister niet op tijd in Lienden zijn en heb geluisterd naar de omroep. maar kan Jan Willems weer terug komen? Naar dit verslag kan ik niet meer luisteren of ben ik de enige?

Hans1

Nou nou, wat een drama ja. Met alle respect voor Hans Janssen dat ie dit heeft overgenomen van Jan Willems maar daar zal niemand blij van zijn geworden behalve Jan!
Ook heel vreemd dat de Omroep dit accepteert? Enige vaardigheden mogen ze toch wel eisen lijkt mij zo?

Geer Schoonderwoerd
Een beetje meer respect voor medewerkers van Omroep Groesbeek die hun vrije zondagmiddag opofferen om de thuis blijvers op de hoogte te houden van het sportgebeuren. Ga er maar aan staan elke zondagmiddag weer of geen weer. Niveau heeft ook heel veel te maken beschikbaarheid van talent. Ik zou wel eens willen weten hoe mensen zouden reageren als de presentator laat weten dat er geen verslag is van de wedstrijd Lienden-Treffers omdat er geen verslaggever is. Je kunt op kosten van de omroep in Hilversum op cursus om het enigszins te leren want het moet wel in je zitten: Je… Lees meer »
Achilles fan

Rob, sterkte met je herstel. Aderlating voor Treffers. Goede speler.

wpDiscuz