Germania verliest in slotfase tegen Hoogland

Germania is het nieuwe seizoen slecht begonnen. In en tegen Hoogland werd een 1-0 nederlaag geleden na een sportieve wedstrijd. Dat er toch zoveel gele (8x) en zelfs 2 rode kaarten vielen, was voornamelijk te wijten aan een warrig leidende scheidsrechter.

Germania werd in de beginfase geconfronteerd met een fel spelend Hoogland dat in linkerspits Gokhan Turksoy zijn beste man had. Desondanks creëerde Germania een drietal uitstekende kansen maar die leverden helaas niet het juiste resultaat op. De wedstrijd kreeg een vreemde wending toen Rik van de Langenberg in de 35e minuut werd weggestuurd nadat hij zelf hard was neergehaald. De scheidsrechter had kennelijk als een van de een onsportieve reactie van Rik gezien en stuurde de Germania aanvoerder weg.

Germania richtte zich echter op en met 10 man werd Hoogland teruggedrukt. Vlak voor rust kwam Germania bijna op voorsprong toen Boy van de Beek tweemaal dicht bij een doelpunt was. De ruststand werd bereikt met een 0-0.

Na rust werd Brian Janssen keihard op zijn kuitbeen geraakt maar deze keer kwam de arbiter niet verder dan een gele kaart voor de dader. Hoogland ging wat meer druk zetten op Germania en Bart van de Beek moest enkele malen handelend optreden. In de 70 minuut kwam Engin Er de moegestreden Michel Gierlis aflossen en dat leverde enkele goede mogelijkheden op. Toen een speler van Hoogland in de 81 minuut zijn tweede gele kaart en dus rood kreeg, was het weer 10 tegen 10.

Germania drukte nu Hoogland ver terug en creëerde diverse mogelijkheden. Uit een counter in de 90e minuut viel het niet echt verdiende doelpunt echter aan de andere kant waardoor de Groesbekers met lege handen terug werd gestuurd naar Groesbeek.

Resultaten overige Groesbeekse voetbalploegen staan rechts op de site, onder het kopje “Voetbal”.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 9 september, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 3 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
germaan

we hebben goed voetbal laten zien de punten komen van zelf tot donderdag in onze gezellige kantine mak ze mar vol

nachtboswachter.

PROOST

thomas

Hoogland gaat ook nog veel beter voetbal laten zien. Ze missen op dit moment nog veel spelers vanwege blessures. Zeker 4 basisspelers. Ben benieuwd hoe het in de regio Oost eraan toe gaat. Overigens heb ik vele wedstrijden van Hoogland gezien en ze laten altijd merken alsof je beter bent, maar slaan vaak keihard toe ineens! Vreemd team.

wpDiscuz