[Video] Het Groesbeek van Jasper Cillessen

De 24-jarige Jasper Cillessen is nu ruim twee jaar reservedoelman bij Ajax. De talentvolle keeper vertrok in augustus 2011 voor vijf jaar naar de Amsterdamse club.

De roots van de keeper liggen in Groesbeek. Hij begon met keepen bij de Groesbeekse topklasser De Treffers. Daarna stapte hij over naar NEC om vervolgens de overstap naar Ajax te maken. Mede door die stap wordt Cillessen ook regelmatig opgeroepen voor het Nederlands Elftal.

AjaxTV maakte bovenstaande reportage over de geboortegrond van de Ajacied. “Het geeft me een goed gevoel als ik het bordje Groesbeek weer zie staan”, zegt de Groesbeker, die dit seizoen opnieuw genoegen moet nemen met een plaats op de bank. Cillessen maakt echter wel minuten in de bekerwedstrijden van Ajax en bij Jong Ajax in de Jupiler League.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: AjaxShowtime, DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 10 september, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 11 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Harrie

Mooi reportage en mooie reclame voor Jasper en ook voor Groesbeek.

henk h

ik heb niks met Ajax, en snap niet dat jasper op de bank bij Ajax wil zitten. Een talent dat langzaam in een vergeet hoekje terecht komt. Het is zijn keus en hoopt natuurlijk op een plek onder de lat, maar die had hij bij een andere club zeker gekregen. Leuk voorhem dat hij straks in Nou Camp rond loopt samen met Vermeer balletjes inschieten. Mooi maar onder lat staan lijkt mij mooier.

Ik hoop dat hij snel in beeld komt bij wie dan ook.

....

Sympathieke jongen! Reclame voor Groesbeek!

Mooi reportage 🙂

stom

Leuk jochie geen kapsones.

Whocares

Mooie reportage. Het zou leuk zijn als Ajax ‘m dit seizoen eens een aantal wedstrijden de kans geeft om zichzelf nu écht te bewijzen. We weten dat hij dat in zicht heeft.

Assurantiekantoor Ebbers

Complimenten Jasper, je zet Groesbeek op zeer positieve wijze op de ‘kaart’. Dit doe je met veel respect voor alle partijen. Succes is afhankelijk van veel factoren, maar met jouw instelling is dit een kwestie van tijd. Wij wensen je nog heel veel sportief succes in de toekomst.

Team Assurantiekantoor Ebbers.

Frans Peters

Die komt er wel prima mentaliteit, Jasper jou tijd komt nog wel. Goede reclame voor Groesbeek. Succces.

Claire Janssen

Mooie film Jasper! Positief over Groesbeek en Groesbeeks voetbal. Vroeger zaten we altijd bij elkaar in de klas en was je al ontzettend fanatiek, op school en bij De Treffers. Ik wens je veel succes met je carrière!

de nachtboswachter.

W.LIEBERS.goede reclame voor GROESBEEK volgend jaar mee met het nederlands elftal.

www.hanspeters.eu

Mooie rapportage aardje naar zijn ouders doe maar gewoon. Ik hoop ook dat hij de doelman is voor ons land in Brazilië. Ik denk dat het een betere doelman is dan Vorm. Jasper succes.

wpDiscuz