[Foto’s] Alleen maar complimenten voor sv De Treffers

Vrijdag 6 september 2013 is het een drukte van belang op Sportpark Zuid, thuisbasis van zondag-Topklasser sv De Treffers.


Uitreiking KNVB ARAG FairPlay Certificaat. Foto en rechten: Jan Peters.

In de aanloop naar de voorbereiding van de interland Nederland o19 – Duitsland o 19, die overigens jammerlijk door het Nederlands elftal werd verloren, vond de uitreiking plaats van het KNVB ARAG Fairplay certificaat aan sv De Treffers.

Daarvoor waren tal van officials van de KNVB naar Sportpark Zuid gekomen zoals Elrie Bakker-Derks, voorzitter van KNVB district Oost en betaald voetbal scheidsrechter Eric Braamhaar. Nadat op het hoofdveld de pupillenscheidsrechters onder het toeziend oog van Eric Braamhaar en KNVB docent en scheidsrechter Stijn Heusschen het startsignaal hebben gegeven voor 2 wedstrijden tussen teams sv De Treffers en het Duitse TuS 07 Kranenburg begon in Topzicht het officiële gedeelte van de uitreiking. Spreekstalmeester en Treffers 1 icoon Jasper Zuidwijk gaf daarvoor (om maar in voetbaltermen te blijven) de aftrap gevolgd door een kort welkomstwoord door Jan Wijers, voorzitter van de Jeugdcommissie sv De Treffers.

Daarna was het de beurt aan Eric Braamhaar, die het nut van scheidsrechtersopleidingen in het dagelijkse leven benadrukte in een levendige en van jong tot oud aansprekende presentatie. Hij had lovende woorden voor het tot nu toe ontwikkelde scheidsrechtersbeleid van sv De Treffers en de uitvoering ervan in de slechts beperkte tijd.

Vervolgens nam Peter Janssen namens de Scheidsrechterscommissie de aanwezigen mee door middel van een presentatie. Vanaf de aanleiding van het Plan Clubarbitrage sv De Treffers, getiteld “fluitend de toekomst tegemoet” voerde het via een overzicht van de actuele stand van zaken (waaronder een oorkonde in het voorjaar tijdens de NOC NSF campagne “Onze Scheids, mijn Held”) naar de ontwikkeling van een nieuwe Basis Opleiding Scheidsrechter, die als een voor Nederland unieke pilot bij sv De Treffers op dinsdag 10 september van start gaat. Namens sv De Treffers sprak hij de hoop uit om straks met de geadopteerde voetbalverenigingen “ samen fluitend de tegemoet” te gaan.

Na een korte onderbreking was het tijd voor een reactie van Rob de Visser, voorzitter werkcommissie opleidingen KNVB district Oost en Elrie Bakker-Derks op de plannen en activiteiten bij sv De Treffers. Daarin werd alle lof gegeven aan de Scheidsrechterscommissie sv De Treffers en het belang van vooruitstrevende voetbalverenigingen zoals sv De Treffers op dit gebied is. Tenslotte was het tijd voor de ondertekening van het convenant, de uitreiking van het Fairplay zonebord en de attributen, verbonden aan het KNVB ARAG Fairplay certificaat.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 11 september, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 7 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
willie

Jongens proficiat.

Mevr Derks, Fair Play & Lachen als een boer met kiespijn…. Mijn dag is goed!

De Kuier

Jo, dan hedde geej weinig goeje dage.JAMMER.

Hans1

Zolang ik Jo niet tegenkom is elke dag goed!!!

de nachtboswachter.

PROFICIAT.

van ver af

BESTE JO MOET EENS GAUW NAAR EEN DOKTER

Wielly

Jo wat ben je klein

wpDiscuz