Telstar bezorgt Achilles ’29 nederlaag

De Groesbeekse Jupiler League-club Achilles ’29 heeft zaterdagmiddag de vijfde nederlaag van het seizoen geleden. Telstar was in Velsen-Zuid met 4-0 te sterk voor de mannen van trainer Francois Gesthuizen.

De Groesbekers waren het grootste gedeelte van de eerste helft de bovenliggende partij. Achilles ’29-speler Jop van Steen kreeg na 25 minuten een enorme mogelijkheid om de score te openen. Hij kwam 1-op-1 met Telstar-doelman Cor Varkevisser, maar schoot in de handen van de sluitpost. Tien minuten later zag Thijs Hendriks zijn schot naast gaan. Telstar kwam pas op slag van rust tot leven. De ploeg werd via doelpogingen van Kevin van Essen en Sjaak Lettinga gevaarlijk, maar Christiaan de Haan hield zijn doel schoon.

Direct na rust sloeg Telstar, op dat moment nog tegen de verhouding in, toe. Diangi Matusiwa en Kevin van Essen zorgden binnen vijf minuten voor een 2-0 voorsprong. De Witte Leeuwen speelden in het tweede bedrijf veel beter en hadden de wedstrijd na één uur spelen definitief kunnen beslissen. Achilles ’29-speler Tim Sanders werd van de bal gezet door doelpuntenmaker Matusiwa, die oog in oog met De Haan kwam, maar hem niet wist te verschalken. Het derde Telstar-doelpunt viel uiteindelijk alsnog. Na 85 minuten zorgde Oger Klos met een hard schot voor de beslissing. Gaston Salasiwa strooide in blessuretijd nog wat extra zout in de Groesbeekse wonden: 4-0.

Telstar staat na deze overwinning derde in de Jupiler League. Achilles ’29 bezet de 16e plaats, maar heeft drie ploegen onder zich die één wedstrijd minder hebben gespeeld. Twee daarvan spelen zondag tegen elkaar.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 14 september, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 7 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering

?

adder onder het gras

jammer de volgende keer beter

De Kuier.

Jammer, volgende wedstrijd nieuwe kansen. 1ste helft óók genoeg gehad.

de nachtboswachter.

VOLGENDE keer BETER je kunt ook niet alles hebben.en veel kritiek uit de media je neemt het wel mee in je hooft.en je draagt het ook als een last mee.volgende keer beter

stom

Ben het met boswachter eens…

www.hanspeters.eu

Ik vond ze de eerste helft eigenlijk beter dan Telstar. Ze hadden zelfs goede kansen. Na de 2-0 heb ik niet meer gekeken.

Klasse Telstar!!!!!!!!!!!

wpDiscuz