[Foto’s] Ruime overwinning De Treffers op Be Quick 1887

De Treffers heeft zondagmiddag zonder moeite Be Quick 1887 verslagen. In Groesbeek werd het 5-1. Het was voor de Groesbeekse formatie de derde overwinning in vier competitiewedstrijden.


Bernard Hofstede met de 2-0. Foto en rechten: Jan Peters.

Bijna alle doelpunten vielen in de tweede helft. Met rust stond het nog 1-0 door een eigen doelpunt van Sander van Dijken. De Treffers had echter al veel kansen gehad om met een grotere voorsprong de rust in te gaan.

Na ÊÊn uur spelen scoorde Bernard Hofstede het tweede Groesbeekse doelpunt van de middag. Twee minuten later werd de wedstrijd door Jim van Alst beslist. In de slotfase volgden de doelpunten elkaar in een snel tempo op. Santiago Macedo scoorde uit een vrije trap de 4-0 en Rob van der Leij redde in de 90e minuut nog de eer voor Be Quick 1887. Stefan de Jong bepaalde de eindstand in blessuretijd op 5-1.

De Treffers is nog steeds ongeslagen in de zondagtopklasse. De Groesbekers staan nu derde achter Leonidas en EVV.


Foto’s met dank aan Jan Peters!

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 15 september, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 11 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Treffersfan

Een prima overwinning! Ik heb vandaag een fris en gretig De Treffers gezien. Met als uitblinkers Beijer, Santiago en van Riel. In deze vorm gaan we meedoen om het kampioenschap en kan het nog heel leuk worden.

stom

Proficiat 🙂

henk h

De eerste keer in de tijd dat de Topklasse er is. Een prima seizoen start.
Volhouden en wie weet zit er nog iets moois in het vat.

de nachtboswachter.

DE treffers proficiat op naar de tweede PLAATS.

Sjaak

En niet vergeten Achilles te bedanken !! Als die de stap naar de Jupiler league niet hadden gemaakt !!? Was je ook met dit stelletje geen kampioen geworden !! Eerlijk. Is eerlijk

Treffersfan

@Sjaak, veel plezier in de JL. Echt genieten, ik lees net in DG dat ook Twan Smits er eigenlijk niets aan vindt. Maar gelukkig hoef je dit maar twee jaar vol te houden. Succes. Hoe was het eigenlijk in Velsen? 🙂

Klaas

@ Treffersfan, ik vind dat Robin Janssen ook wel in dat rijtje vernoemd mag worden! 🙂

Treffersfan

@Klaas, Ben ik helemaal met je eens!

Klaas en treffersfan, helemaal mee eens, zeker de tweede helft ging t top!

Sjaak, als jullie geen jl waren gaan spelen was het halve team weggeweest en dat weet je, dus je kunt niet zeggen of t dan anders zou lopen (kun je sowieso niet zeggen trouwens) en als ik op dit moment naar leonidas kijk en de doelstelling van ze, is treffers nog niet zomaar ff kampioen.

pietertje

Jongens, rustig rustig… Tegenstander was van bijzonder laag niveau en gaat strijden tegen degradatie denk ik! Eerst maar eens kijken hoe we presteren tegen de “betere” tegenstanders.

Klaas

Dan nog speelden er een aantal spelers erg goed, ondanks de tegenstander..

wpDiscuz