Derde seizoen voetbalschool GO4ALL! van start

Na twee zeer succesvolle jaren staat het derde seizoen van gratis voetbalschool GO4ALL! alweer voor de deur.

voetbalschool_go4all_dg1

Zondag 22 september staat de 1e training op het programma. Aansluitend is er een info-bijeenkomst voor alle deelnemers en ouders. Er zijn nog enkele plaatsten vrij dus als er nog kinderen zijn die mee willen doen, geef je dan snel op!!

Voetbalschool GO4ALL! is een uniek sportief en maatschappelijk initiatief van voetbalvereniging Germania en woningcorporatie Oosterpoort. De belangrijkste doelstelling van de Foundation is: “het bevorderen van sporten en bewegen door de jeugd, onder andere door het gratis aanbieden van voetbalschool GO4ALL!”

Het bestuur van Foundation “De trots van de Stekkenberg”, bestaande uit Willie Verbeet, Winfred Leenders. Wim Benders en Tonny Eykhout, is bijzonder trots dat de grote inzet en enthousiasme van de vele deelnemers, vrijwilligers en de professionele staf er toe hebben geleid dat GO4ALL binnen een korte periode zeer succesvol en populair is geworden in “voetbalhoofdstad” Groesbeek.

GO4ALL! is voor alle kinderen uit Groesbeek en omgeving. Kinderen die lid o.a. zijn van D.V.S.G., de Treffers, Achilles ’29 of Germania trainen samen. “GO4ALL! vindt het belangrijk dat ieder kind kan sporten, bewegen en dat de kinderen veel plezier hebben en houden. Ook hij of zij die nog niet zo goed kan voetballen of lid is van een andere club kan bij ons terecht”.

De trainingen worden verzorgd door geschoolde trainers en vinden plaats v.v. Germania. De Foundation heeft de ambitie om meer activiteiten aan te bieden aan de jeugd van Groesbeek. Zo zijn er serieuze plannen om naast de reeds bestaande Gratis Voetbalschool GO4ALL! verder te investeren in de Groesbeekse jeugd. De samenwerking tussen het lokale bedrijfsleven en de Foundation maakt het mogelijk dat we een gemeenschappelijke doel kunnen bereiken, namelijk zoveel mogelijk kinderen laten sporten, spelen en plezier hebben. We investeren gezamenlijk in onze jeugd en daarmee in onze toekomst.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 17 september, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
de nachtboswachter.

GOED initiatief van GERMANIA en OOSTERPOORT meschien dat er straks een nieuw talent uit springt.zoals JAN PETERS OF KLUIVERT OF HUNTELAAR.

wpDiscuz