Gelijkspel De Treffers tegen UNA

De Treffers heeft zaterdagavond met 1-1 gelijkgespeeld tegen UNA. De Groesbekers blijven daardoor nog ongeslagen in de zondagtopklasse.

Al na drie minuten kwamen de roodzwarten via een doelpunt van Bernard Hofstede op voorsprong. Met deze stand gingen beide ploegen rusten. Ook in de tweede helft werd er snel gescoord, ditmaal door de thuisploeg. De stand bleef in het verloop van de wedstrijd onveranderd.

De Treffers staat nu tweede met elf punten uit vijf wedstrijden. Leonidas blijft koploper. De ploeg heeft de eerste vier wedstrijden van het seizoen winnend afgesloten en kan zondag bij winst op VVSB verder uitlopen op de concurrentie.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 21 september, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 24 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering

Proficiat 🙂

stom

Niet slecht elf punten uit vijf wedstrijden,proficiat

treffers fan

ga zo door

op het veld

(top) klasse !!

@redactie;kun je niet beter stoppen met plaatsen van artikelen over voetbalclubs, wedstrijdverlagen etc. Ik begrijp dat dit een nieuwssite is en dat mn in Groesbeek voetbal voor velen belangrijk is.
Maar je wordt toch doodziek als je dat gekat naar elkaar iedere keer moet lezen!
Mensen wordt volwassen en stop hier mee. Jullie gunnen elkaar helemaal niets, dat is zielig genoeg, maar loop daar aub niet zo mee te koop, je zet jezelf zo enorm vor schut op de manier. Daarnaast durf ik te beweren dat deze reacties niet de gewone afspiegeling is tussen de verschillende verenigingen. Dus KAPPEN ermee!!

Treffersfan

Ik heb de wedstrijd niet gezien, maar een gelijkspel lijkt ook de verhouding te zijn geweest. Al vijf wedstrijden ongeslagen. Dat was vorig seizoen wel even anders. Donderdag voor de KNVB-beker tegen EVV. Dan weten we weer iets meer over de krachtsverhoudingen in de Topklasse. Het zou mooi zijn als we mee kunnen spelen om het kampioenschap. En eerlijk gezegd, verwacht ik dat ook. Succes!!!

treffers fan 2

laten we het hopen vooral voor de penningmeeester.

Hans1

@Gr.
Ik moet zeggen dat het hier wel meevalt nu het over Treffers gaat. Bijna altijd wordt er alleen gezeikt als het over Achilles’29 gaat!
Vul zelf maar in waar het dan aan ligt!!

Aan jou Hans1

Hans1

Ik geloof niet dat ik jou iets vroeg?

jack van geldert

Twitter bericht van Jack van Gelder gistermiddag.
“Niveau in Topklasse Zondag holt achteruit. Nederlands voetbal zakt op vele niveaus door ondergrens.”

de.nachtboswachter.

HIJ MOET WAT ZEGGEN JACK HIJ VERDIENT ER TENSLOTTE ZIJN GELD MEE.

Piet

Nou Hans1 ik pak de eerste 4 reacties anders ook behoorlijk cynisch op. Het is maar hoe je het leest, maar hier nu alleen Treffersmensen de schuld te geven van negatieve reacties op elkaar gaat mij wat ver…

Treffersfan

Logisch. Ik zou mij, als nummer 18 in de JL, ook een beetje gedeisd houden.

Hans1

Ach, altijd alleen bovenaan in de Topklasse is voor de anderen ook niet leuk.
Als je alles al hebt gewonnen en beste Topklasser bent tot nu toe( en zeker ook nog de komende 2 jaar) hoef je ook niets te zeggen toch? Geen woorden maar daden!!

Hans1 je maakt jezelf nou gewoon belachelijk toch?

Hans1

Het is inmiddels inderdaad al zover gekomen hier dat je jezelf ook al met feiten belachelijk schijnt te maken!
Lig er niet echt wakker van eerlijk gezegd haha

henk h
Het is idd zo dat met de invoering van de Topklasse Achilles het beter heeft gedaan als de Treffers, dat kan ik als Treffers fan niet ontkennen. Maar in de jaren van de hoofdklasse was dat toch zeker anders. En om nog meer oude koeie uit de sloot te halen is er niet een jaar geweest dat Achilles 1 puntje nodig had om er in te blijven en de Treffers 1 punt nodig had om kampioen te worden, en laten ze nou net elkaar gematst hebben toen in het onderling duel. Maar goed kijkend naar de toekomst, Achilles grote stap… Lees meer »
treffers fan 2

jongens verdraag elkaar

Toontje

Topklasse word tobklasse !

wpDiscuz