Bouwplan De Heikant hoofdsponsor GO4ALL

Zondagochtend 22 september werd ten overstaan van een goed gevuld clubhuis op Sportpark Noord “Bouwplan de Heikant” gepresenteerd als hoofdsponsor van voetbalschool GO4ALL.

Bouwplan_de_Heikant_HS_GO4ALL
Hoofdsponsor voor GO4ALL. Rechtenvrije foto.

Het bestuur van Foundation De trots van de Stekkenberg meldde dat hiermee de opzet en structuur van dit unieke initiatief gewaarborgd is en kan blijven, namelijk gratis sporten en bewegen.

De ochtend begon tegen 09.00 uur met de eerste training van seizoen 2013-2014 Een 50-tal spelertjes kapten en draaiden alsof hun leven ervan afhing. Strakker inpassen, speel in op het goede been, kijk om je heen, maak het je medespeler niet te moeilijk, waren enkele van de veelgehoorde coachaanwijzingen. Een prima indruk van een rondje langs het veld. Het enthousiasme spatte er weer van af.

Na afloop van de training volgde een informatiebijeenkomst voor de deelnemers en ouders. Door de professionele staf (Football Experience) werd het concept toegelicht en benadrukt dat het vooral de bedoeling is om met zijn allen met veel plezier en discipline aan de slag te gaan.

Na de uiteenzetting van de staf naam Wim Benders (voorzitter Foundation De trots van de Stekkenberg) het woord. Hij bedankte staf en alle vrijwilligers voor hun toegezegde steun voor het nieuwe seizoen. Daarna richte Benders het woord tot de kersverse hoofdsponsor Harold Bons, eigenaar en ontwikkelaar van Bouwplan De Heikant.

De presentatie van Bons werd met luid applaus door het aanwezige publiek ontvangen. Voor informatie over de hoofdsponsor zie www.bouwplandeheikant.nl

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nlTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 25 september, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 22 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
henk h

Veel succes met de voetbalschool.
Wel een aparte naam “Bouwplan de Heikant” doet mij denken aan een ander complex in Groesbeek en niet aan een sportpark noord.

ikke

vind het ook helemaal niet passen bij de stekkenberg.hoort daar helemaal niet thuis: de heikant. zoek een andere naam!

jaloers

Frank

mensen, even goed het bovenstaande lezen en dan kom je tot een andere conclusie dan henk h en ikke!
Dhr.Bons is sponsor van de voetbalschool, dankzij zijn sponsoring kan de voetbalschool gratis blijven voor de jeugd in Groesbeek, een mooi initiatief.

In het hierboven vermelde stuk staat duidelijk dat de naam van het bestuur Foundation, De Trots van de Stekkenberg heet.
Even op internet zoeken naar bouwplan de Heikant leert dat het gaat om een project aan de Cranenburgsestraat vlakbij de Horst. Het staat nergens vermeld dat de voetbalschool of het sportpark zo heet…

germaan

harold bedankt jonge germania is goed bezig laat ze maar l….

de.nachtboswachter.

VOETBALSCHOOL DE STEKKENBERG

metalfan

goh daar heeft de heer bons wel geld voor.
maar voor de bewoners en de realisatie verder op de heikant geen cent. toch vreemd

horst

Ik vind de naam bouwplan De Heikant totaal verkeerd gekozen.
Ben het volledig met de nachtboswachter eens.
Dit is (vind ik) zelfs een belediging voor mensen van de Stekkenberg.

willie

@horst….zijn wij nu zo slim of ben je nu zo dom……lees het artikel is goed. Snap je het dan nog niet lees dan eens de reactie van Frank!!!!

Ei -Kel

De Heer Bons is een grote kwal

Piet

Kan EI-Keil geblokkeerd worden voor deze site??
nuteloze en onzinnige opmerkingen en hierboven is hij ook nog eens beledigend, vreselijk!!

henk h

Beste Frank, misschien lees je mijn opmerking ook wel niet goed.
Natuurlijk blijft Germania, sportpark noord heten, alleen de naam van dhr. Bons zijn bedrijf doet me dus denken aan een A29.
Prima dat er nog ondernemers zijn die de middelen nog hebben om te sponseren.
Harold heeft ook al heel wat euroˋs in de Goffert zitten en NEC zal hem daar ook wel dankbaar voor zijn.
Nogmaals succes ermee.

Ei-kel: Jullie moesten toen toch met zijn allen achter die van Derks aanlopen. Dan nu ook niet zeuren als Harold Bons een andere voetbalclub gaat sponsoren. Hij mag toch zelf weten wat hij met zijn geld doet. Daarbij gaat het om een voetbal-SCHOOl en niet een voetbalCLUB.

willie

@Rob naast de voetbalschool is Harold (Hofmans Vastgoed/Bouwplan de Heikant) ook shirtsponsor van zowel zondag als zaterdag 1. Overigens komt de naam van bouwplan De Heikant van de gemeente. Deze wilde hebben dat dit project deze naam kreeg!

de.nachtboswachter.

VOETBALSCHOOL BEZEMBINDER.MESCHIEN IETS OF ZIJN ER MENSEN MET EEN ANDER LEUK IDEE.

adder onder het gras

ik heb een leuk idee nachtboswachter ga maar werken in plaats van die onzin schrijven denk daar maar over na

Willie

@nachtboswachter……de voetbalschool draagt al ruim twee jaar GO4ALL (Germania Oosterpoort Voor Iedereen) en is ook nog gratis.

de.nachtboswachter.

WILLIE wist ik niet

Frank

@ Henk H, ik lees jouw reactie gewoon goed hoor. Je gaf zelf aan dat je bij “bouwplan de Heikant” denkt aan een ander complex (lees: de Heikant van Achilles`29)en niet aan sportpark Noord maar dat is helemaal niet de insteek van de naam. Het is een naam van een sponsor verbonden aan de gratis voetbalschool welke bij Germania georganiseerd wordt door Foundation De trots van de Stekkenberg.
En eerlijk gezegd, langs de rijksweg bij Malden zit cafetaria de Heikant, dat heeft toch ook niets met Achilles`29 te maken..

Jan w

Als we dan toch bezig zijn: wijnhoeve de heikant bestaat ook nog! Mooi initiatief, laat ze maar kletsen!

wpDiscuz