[Foto’s] De Treffers walst over Haaglandia heen

De Treffers heeft zondagmiddag een grote overwinning behaald. De Groesbekers hadden geen kind aan Haaglandia: 7-0.


Bernard Hofstede staat op het punt om de 5-0 binnen te tikken. Foto en rechten: Jan Peters.

Rick Verbeek opende in de vierde minuut vanaf elf meter de score. Hierna was het de beurt aan Bernard Hofstede en Santiago Macedo om het thuispubliek te laten genieten. Beiden scoorden ze voor rust tweemaal, waardoor er na 45 minuten al een 5-0 stand op het scorebord stond.

Na de thee werd Haaglandia nog enigszins bespaard, maar er werd door de roodzwarten wel gescoord. Verbeek bleef na een klein uur spelen opnieuw koel vanaf de stip. De zevenklapper was na 70 minuten door een mooi doelpunt van Jim van Alst compleet.

De Treffers staat na deze overwinning op de tweede plaats in de zondagtopklasse. Het doelsaldo van de mannen van Zuid is 18-5. De ploeg staat vier punten achter Leonidas, dat alle zes de wedstrijden tot op heden heeft gewonnen. In een onderling treffen, die voor volgende week zondag op het programma staat, kan De Treffers de achterstand op de huidige koploper verkleinen.


Foto’s met dank aan Jan Peters.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 29 september, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 9 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
De Kuier.

7 klapper!

henk h

knap hersteld na de uitschakeling voor de beker. Geweldige uitslag, goed voor het doelpunt gemiddelde en met vertrouwen naar de koploper a.s. zondag.

de.nachtboswachter.

DIT WAS BETER GEWEEST TEGEN EVV.

de.nachtboswachter.

KNVB BEKER ZOU MOOI GEWEEST ZIJN.ZONDAG NOG WINNEN BELANGRIJK

knoedel

Schitterende overwinning, ondanks dat het spel niet altijd goed was.Als er beter met de kansen omgegaan was,dan was een dubbele score makkelijk gehaald. Niettemin:PROFICIAT. En nachtboswachter:de 3 punten zijn belangrijker.

stekkenberger

3 punten zijn belangrijk,maar een ronde verder was ook belangrijk.

de.nachtboswachter.

KNOEDEL KLOPT

Nachtboswachter zet je caps lock uit of laat de shift toets met rust?

Maar inderdaad had liever de helft van de doelpunten tegen evv gezien, maar dat ligt ook bij de tegenstander, treffers hsd tegen evv weliswaar kansen maar toen ze voor kwamen gooide evv het volledig dicht, zodra de bal over de middelijn was stonden er 4 man om de speler met de bal heen. Tegen haaglandia had treffers alle vrijheid, als haaglandia wekelijks zo speelt horen ze niet in de topklasse, net als be quick en wellicht ook juliana. Het verschil in de topklasse is zo groot dat de competitie niet meer leuk is, of je bent in de winter al… Lees meer »
wpDiscuz