Germania verliest van Rheden

Germania begon de wedstrijd sterker dan Rheden, maar toch waren het de bezoekers die, met scherpe counters, de betere kansen kregen. Na een 0-1 ruststand was het Niek Temmink die al snel in de tweede helft de gelijkmaker scoorde. De gasten wisten via een penalty de 1-2 te scoren wat tevens de eindstand betekende.

De drie aanvallers van Rheden sprongen erg slordig om met hun kansen. Daar waar Germania eigenlijk niet tot echt gevaarlijke mogelijkheden kwam. In de 18e minuut moest Juul Loeffen geblesseerd het veld verlaten en werd vervangen door Ludo Veldman. Uiteindelijk was het in de 30e minuut Germania die uit een aanval en een goede pass van Engin Er op Niek Temmink tot scoren kwam. Echter tot ieders verbazing werd de goal afgekeurd wegens vermeend buitenspel.

Na deze afgekeurde goal was het Germania dat sterker werd en meerdere mogelijkheden creerden. De, in de eerste helft, zeer sterk spelende Engin Er kreeg de beste kans om Germania op voorsprong te zetten, zijn poging ging echter net over. In de 47e minuut kwam Germania op achterstand door een mooie uithaal van Rick Smeenk. Direct hierop floot de scheidsrechter voor het rustsignaal.

Germania begon meteen na de rust de aanval te zoeken en dit resulteerde in de eerste minuut na rust tot een schot op de lat. Rheden bleef echter gevaarlijk met snelle counters. In de 49e was het Niek Temmink die, uit een voorzet van Boy van de Beek, de 1-1 binnen kopte. Hierna was Germania op zoek naar de tweede treffer, die er echter niet kwam.

In de 60e minuut was het de scheidsrechter die, na een perfecte tackle op de bal van Luke Mulders, de bal op de stip legde. Daar waar eenieder dacht aan een fluitsignaal tegen de aanvaller, bleek de scheidsrechter naar de stip te wijzen. Wessel Peelen liet dit buitenkansje niet onbenut en schoot de 1-2 binnen.

Meteen na de aftrap, was het Germania die antwoorde met een aanval. Niek Temmink werd binnen de 16 gevloerd, maar de scheids zag er niets in! Germania probeerde tot kansen te komen, maar het zat niet mee. In de 75e minuut werd Jermaine Grot gebracht voor de moe gestreden Thom Jochems. Germania zocht de aanval, het was echter Rheden die gevaarlijk was vanuit de counter. Rheden speler Ramon van ‘t veld verprutste de mogelijkheid op de 1-3.

In de 82e minuut bracht trainer Willie Willems nog een extra aanvaller met Thomas Cillessen voor Brian Janssen. Germania kreeg nog een paar kansjes, maar bleef uiteindelijk met lege handen achter.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 30 september, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
de.nachtboswachter.

JAMMER

wpDiscuz