[Video] Cillessen debuteert in Champions League

De Groesbeekse doelman Jasper Cillessen maakt vanavond (dinsdagavond) zijn debuut in de Champions League. De 24-jarige sluitpost speelt met Ajax een thuiswedstrijd tegen AC Milan. De wedstrijd begint om 20:45 uur en is live te zien op Nederland 3.


Knappe redding Cillessen op een schot van Mario Balotelli.

Vorige week werd bekend dat Cillessen de nieuwe eerste keeper van de Amsterdammers is geworden. Zijn concurrent Kenneth Vermeer heeft de laatste weken dusdanig veel steken laten vallen dat trainer Frank de Boer voor de Groesbeker koos.

Cillessen kwam in 2011 over van NEC. Veel competitiewedstrijden heeft hij nog niet gekeept, omdat Vermeer twee jaar lang eerste keus was. Het talent maakte in februari al wel zijn debuut in Europa en heeft ook een interland (debuut in juni) op zijn naam staan.

Update 1 oktober 2013, 22:40 uur
Ajax heeft dinsdagavond met 1-1 gelijk gespeeld tegen AC Milan. In de laatste minuut van de wedstrijd kwamen de Amsterdammers nog op voorsprong, maar in blessuretijd werd het door een penalty van Balotelli alsnog 1-1. Cillessen had in deze wedstrijd enkele goede reddingen, waaronder de redding op bovenstaande video.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 1 oktober, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 12 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Realist

Uitstekend gekeept!

Bruukse vojer

Prima gedaan Jasper!!! Helaas een slechte scheidsrechter, overtreding op Moisander was rood en het was zeker geen strafschop! Trots op Jasper!!

ikke

geweldig die redding hierboven!best trots op zo’n Bekende Groesbeker.

henk h

Niet zoˋn beste wedstrijd om te zien, ik hou niet van dat achterin tikken en dat gaat een keertje fout . Jasper heeft het goed gedaan. Beetje bij beetje wordt Jasper misschien wel Oranje, laten we vandaag beginnen met oranje sokken, en hopelijk straks helemaal in een oranje outfit in Rio .

de.nachtboswachter.

UITSTEKEND GEDAAN JASPER

Theo

Ikke !!! groesbeekers lopen niet met schouder / heup tasjes ???

Frank
Jasper heeft goed gekeept in een matige wedstrijd, keepers bij Ajax krijgen de opdracht om mee te voetballen in plaats van een peer naar voren of een lange trap en vervolgens balverlies, vandaar ook dat rondtikken achterin dat soms maar net goed gaat. Goede redding inderdaad op het schot van Balotelli, Jasper is wat groter dan Vermeer dus we kunnen eigenlijk wel stellen dat het een goal was geweest indien Vermeer had gekeept. Nu hopen dat Jasper zich als eerste keeper goed blijft ontwikkelen en belangrijke ballen én punten pakt. Van Gaal is gecharmeerd van Jasper dus bij goed presteren… Lees meer »
willie

Theo wat loop jij nou weer te zeiken man schei toch uit.Jasper goed gekeept man komt goed.

stekkenberger

Vermeer is kleiner dus het was een doelpunt geweest,wat een dom gelul,misschien had Vermeer de penalty wel gestopt als hij had gekeept,dat kun je achteraf toch niet zeggen of weten.

Hans1

Jasper opgeroepen voor de kwalificatiewedstrijden met Oranje tegen Hongarije en Turkije. Prachtig!!

treffers 2

jasper leuk voor je. en vooral voor alle voetbal liefhebbers uit groesbeek

de nachtboswachter

KLOPT helemaal treffers 2 .

wpDiscuz