De Treffers en Leonidas klaar voor kraker

Zondag staat de kraker Leonidas tegen de Treffers op het programma in de zondagtopklasse. Gaat Leonidas een gat slaan van zeven punten, blijft de afstand voorlopig vier punten of wordt de marge door De Treffers verkleind naar één punt? Dat is de grote vraag.

Als het aan de coach van de Treffers, John Neijenhuis, ligt wordt de marge verkleind naar één punt. “Wij moeten ervoor zorgen dat het gat niet te groot wordt met Leonidas. Er wacht ons een grote uitdaging zondag in Rotterdam want Leonidas heeft alle wedstrijden tot nu toe gewonnen. Het is ook een ploeg die een wedstrijd naar haar hand kan zetten en wij moeten daar op kunnen anticiperen”, aldus de trainer.

De Groesbeekse formatie wil dit seizoen meespelen om de prijzen. “Vorig seizoen behaalden wij een derde plek. Dit jaar hebben wij weer de intentie om in ieder geval bij de eerste drie te eindigen”. De ploeg wil in ieder geval zo lang mogelijk in de race blijven om het kampioenschap. Bij de roodzwarten is bijna iedereen fit, maar Jasper Zuidwijk is er zondag niet bij.

Leonidas-coach John Hoeks is uiteraard tevreden met het verloop van de competitie. Dat kan ook niet anders als je bovenaan staat met 18 punten uit zes wedstrijden. De oefenmeester wil ook dit seizoen met zijn ploeg hoge ogen gaan gooien voor de titel. Dat klinkt misschien als grootspraak, maar dat is het niet. Hoeks heeft veel vertrouwen in zijn groep. In de voorbereiding gaf hij al aan “voor de prijzen te gaan”. Je kunt er niet omheen dat hij het tot nog toe volledig waar maakt.

Hoeks is vol vertrouwen als zondag de kraker plaatsheeft. “Wij gaan van onze eigen kracht uit en als wij achter zouden komen te staan raken wij in ieder geval niet in paniek. Wij blijven altijd voetballen want dat is onze kracht”. De trainer kijkt reikhalzend uit naar zondag en heeft lovende woorden voor de tegenstander: “De Treffers is in mijn ogen altijd een kampioenskandidaat”, zegt hij.

Feyenoord speelt zondag een uitwedstrijd dus Hoeks verwacht drukte bij de topper in de zondagtopklasse. Hij hoopt op zo`n 1000 toeschouwers. “Als eerste Rotterdamse topklasser verdienen we die aandacht”, besluit de trainer.

Leonidas – De Treffers begint zondag om 14:30 uur.

Voorbeschouwing met dank aan Hennie van de Weerd.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichten

  • Geen gerelateerde berichten


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 3 oktober, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 8 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
de nachtboswachter

DAT word spannend zondag

treffers 2

sucses er moet gewonnen worden anders wordt het weer een moelijk seizoen

de nachtboswachter

KAN iemand van omroep groesbeek niet mee om live verslag te doen.via de radio voor het thuisfront.

Hans1

De Treffers heeft toch een correspondent die verslag doet?

de nachtboswachter

HANS dat klopt maar een live verslag is wel mooien en er is niet echt veel voor nodig.men neemt ook wel eens een live verslag van een raadsvergaardering door.of van de wijnfeesten of vierdaagse.maar bedankt voor de tip.

knilles

Laat de nachtboswachter zelf maar mee gaan, doet hij ook eens iets voor de gemeenschap.

treffers 2

laten we het leuk houden

adder onder het gras

ik denk dat de nachtboswachter moet slapen naar zo zware nacht maar het is wel iets voor de boswachter

wpDiscuz