[Update] De Treffers pakt punt tegen Leonidas

De Treffers heeft zondagmiddag een punt gepakt in de topper tegen Leonidas. In Rotterdam bleef het 0-0.

Leonidas kreeg in het begin van de wedstrijd weliswaar een grote kans, maar verder hielden de twee ploegen elkaar in evenwicht. De meeste kansen waren echter voor de thuisploeg, terwijl De Treffers loerde op een counter.

Ook in de tweede helft kon geen van beide teams iets forceren. Het spelbeeld was dan ook niet anders dan in het eerste bedrijf. De Treffers was het laatste kwartier nog wel iets sterker, maar een overwinning zat er voor de roodzwarten niet meer in.

De Treffers blijft, evenals Leonidas, nog steeds ongeslagen in de zondagtopklasse. In zeven wedstrijden hebben beide ploegen geen nederlaag hoeven te incasseren.

Update 07-10-2013, 14:20 uur

Verslaggever Hennie van de Weerd sprak na afloop met De Treffers-speler Robin Janssen en Leonidas-coach John Hoeks.

Janssen was tevreden met het resultaat. “Die paar kleine kansjes die we vandaag kregen in deze wedstrijd moet je benutten, dat geldt ook voor hun. Zij krijgen na de rust ook een beste mogelijkheid en daarmee wordt dan een wedstrijd beslist. Met een goal kun je dan de wedstrijd naar je toe trekken. We hadden in de tweede helft een fase dat we dreigender waren maar daar kwam verder ook niets uit. Leonidas is een goede ploeg. Je kunt ook zeggen dat we het goed hebben gedaan tegen de koploper. We houden tenslotte de nul tegen een goed team dat al zes wedstrijden op rij de volle winst binnen haalt. Ook wij zijn nog steeds ongeslagen dus voor ons vertrouwen is dat ook alleen maar goed”, uitte Janssen zich voldaan.

Hoeks was in tegenstelling tot Janssen niet tevreden met het gelijkspel. “Ik vind dat we vandaag punten hebben laten liggen. Heel jammer dat we niet gelijk scoren al na twintig seconden. Je voetbalt dan gelijk een stuk makkelijker. Wij blijven altijd de goal zoeken. Nu blijft de goal uit en de tijd draait wel door. Jammer. Ik vind wel dat wij het meeste initiatief hebben genomen. Ik vond het zelfs eenrichtingverkeer de tweede helft. Treffers wachtte duidelijk op de afvallige bal, een counter of een vrije trap. Dat lukt ze nog haast bijna in de slotminuut. Wij krijgen de tweede helft twee-drie goede mogelijkheden, daar moet je er toch zeker eentje van maken”, aldus de oefenmeester.

Zo`n 600 toeschouwers kwamen uiteindelijk op de wedstrijd af.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 7 oktober, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 6 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
treffers 2

op zich niet slecht

De Kuier.

Jammer, maar ook niet goed.

Klaas

Het belangrijkste was dat De Treffers niet zou verliezen..

treffers 2

zo is het.

Fluts

Heel knap tegen een promovendus

de nachtboswachter

BEST een goed resultaat en een belangrijk punt er bij succes.

wpDiscuz