Achilles ’29 wint van Jong PSV

Achilles ’29 heeft zondagmiddag drie punten overgehouden aan het duel met Jong PSV. De Groesbeekse formatie keek met rust tegen een 0-2 achterstand aan, maar kwam na de thee knap terug: 3-2.

De thuisploeg begon slecht aan de wedstrijd en kwam daardoor al snel op achterstand. Na vijf minuten scoorde Menno Koch de 0-1. Nog binnen het halfuur maakte Mohammed Rayhi er op aangeven van Luciano Narsingh 0-2 van.

Na rust was Achilles ’29 een stuk sterker en ging het op zoek naar de aansluitingstreffer. Na 70 minuten kregen de Groesbekers waar ze naar zochten. Met een knal van 20 meter bracht Kursad Sürmeli de spanning weer terug in de wedstrijd: 1-2. In de slotfase kregen de witzwarten vanaf elfmeter de kans om de gelijkmaker te scoren. Freek Thoone bleef koel vanaf de stip en leek Achilles ’29 een punt te bezorgen.

De aanvaller daar echter anders over en maakte diep in blessuretijd alsnog de winnende treffer, nadat Jop van Steen even daarvoor de lat raakte. Achilles ’29 klimt door deze overwinning naar de middenmoot.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 6 oktober, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 22 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering

Knaap hoor goed gedaan proficiat 🙂

Lilian

Goed gedaan.

patrick

Klasse mannen van de heikant eerste helft was niet best,
maar tweede helft was het genieten op de heikant !!!!!!!!!

Nick

Via het periodekampioenschap naar de Eredivisie ?

De Kuier.

Nee Nick, gaat niet worden. Toch knappe prestatie. Tweede helft was weer ouderwets goed. Proficiat, goed voor de club.

bjornceelen

Mooi om in Ghana zo,n bericht te krijgen !! gefeliciteerd !!

Theo

Alweer een stukje reclame voor Groesbeek !!

Willie

@theo….. Dat konden we wel gebruiken na de negatieve berichtgeving de laatse tijd !!!!

T mooie is dat ik mensen van andere Groesbeekse clubs heb zien juchen. En zo hoort het!

Willie

@ Jan……dat lijkt me sterk !!!!!

Achillessupporter

Tuurlijk Jan, dat zijn de mensen die weten waar het over gaat. Zo hoort het! Met carnaval staan we ook allemaal samen bier te drinken, dus gun elkaar buiten de carnaval ook wat.

Willie

En jullie denken dat echte DVSG-, Rood Wit-, Germania-, Treffers- of Groesbeekse Boys supporters staan te juichen als Achilles wint. Doe niet zo belachelijk!

Fluts

De heikant ontplofte bij de 3-2! Fans van over de hele wereld waren aan het juichen! Nog een paar wedstrijden winnen en we spelen nacompetitie voor een plek in de eredivisie!

De Kuier.

Wát een flut(s) onzin!

Hans1

Ja en daar gaan we weer! We dwalen weer af.
Het was een geweldige wedstrijd waarin Achilles’29 PSV in de tweede helft gewoon overklaste en dus terecht met 3-2 heeft gewonnen. Dat is waar het over gaat!!!!!!!
Zeg nou eens gewoon proficiat of zeg niks a.u.b.

Genoten

Dramatische eerste helft, genoten van de tweede helft. Passie, strijd en vol overgave naar de overwinning. Op de aanval en met lef. Reclame voor het voetbal.

adder onder het gras

het was een mooie wedstrijd nou nog een klas hoger

Mooie prestatie, van harte Achilles! Ik kom niet uit Groesbeek en ben ook niet aan welke Groesbeekse club dan ook verbonden, maar ik begin voor Achilles steeds meer symphatie te voelen. Ik betrap mezelf er zelfs op dat als ik de laatste tijd uitslagen bekijk op Teletekst, ik het eerst kijk wat Achilles heeft gedaan 😉 Ik wens Achilles en alle supporters nog een heel mooi en sportief seizoen toe!

Theo

En zo hoort het ton !!

de nachtboswachter

ACHILLES zit op de goede weg SUCCES.

wpDiscuz