Germania wint moeilijke uitwedstrijd tegen Bemmel

Germania heeft zondagmiddag de moeilijke uitwedstrijd tegen SC Bemmel met 1-2 gewonnen. Na een 0-0 ruststand werd het uiteindelijk 1-2 voor de ploeg van Willie Willems. Daar zag het in de beginfase niet naar uit.

Bemmel begon erg aanvallend en stoorde de opbouw van Germania al in een vroegtijdige fase. Voor Germania scoorde Boy van de Beek en Niek Temmink. Germania dat in een iets andere formatie speelde dan de vorige wedstrijden, had wat moeite met dit agressief spelende Bemmel. De opbouw werd meteen verstoord en Germania had moeite tot haar verzorgde aanvallende spel te komen. Bemmel was reeds in de 2e minuut erg gevaarlijk maar gelukkig werd de door Tim Vonk voorgezette bal maar net gemist.

In de 20e minuut deed Germania iets terug. Een uitstekende voorzet van Bryan Janssen werd tegendraads ingekopt door Rik van de Langenberg, maar helaas voor de Germania-aanhang ging de kopbal net naast. Tien minuten later belandde een voorzet van dezelfde Bryan Jannssen tegen de lat, een bal waarop de Bemmelse doelman zich behoorlijk verkeek.

Vlak voor rust leek Germania op voorsprong te komen toen een goed doorgekopte vrije trap door Rik van de Langenberg de voet van Dirk Visscher bereikte die prima inschoot. Helaas was de Bemmelse doelman dit keer wel attent waardoor de rust bereikt werd met een 0-0 stand.

Na rust pakte Germania de zaken wat energieker aan maar ondanks dat was het toch Bemmel dat in de 51e minuut op voorsprong kwam. Na een duidelijke overtreding op Ludo Veldman mocht de linkerspits van Bemmel voorzetten en schoot Tim Vonk de 1-0 voor Bemmel binnen.

Germania liet zich echter van de goede strijdbare kant zien en zocht fanatiek de aanval. Dat werd beloond toen in de 70e minuut Boy van de Beek binnen de lijnen onderuit werd gehaald en de scheidsrechter naar de stip wees. Van de Beek nam zelf de strafschop en scoorde fraai 1-1. Germania voelde dat er meer in zat en zocht nog nadrukkelijker de aanval. In de 75 minuut bereikte een prachtige pass van Tom Jochoms de op de 16 m lijn vrijstaande Niek Temmink. Hij nam de bal uitstekend mee en scoorde beheerst de 1-2.

Hierna waren er kansen over en weer. Germania had de kans de wedstrijd in het slot te gooien maar kwam in blessuretijd nog goed weg toen uit een scrimmage de bal tegen de paal belandde. Samenvattend: een prima overwinning waardoor de aansluiting met de top behouden blijft en de getoonde inzet veel hoop geeft op goed resultaat in de komende belangrijke wedstrijden.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 7 oktober, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 3 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
stekkenberger

Goed gedaan mannen,ga zo door dan word het weer feest vieren op noord.

de nachtboswachter

ONDANKS moeilijke uitwedstrijd zeer goed gespeelt succes GERMANIA.

germaan

toch drie punten erbij of je goed doet voetballen of slecht ze staan erbij

wpDiscuz