Activiteiten rondom Groesbeekse Boys – De Treffers

Morgen, zaterdag 19 oktober 2013, staat de KNVB-districtsbekerwedstrijd tussen de Groesbeekse Boys en De Treffers op het programma. Het duel begint om 19:00 uur. Rondom die wedstrijd zijn er bij beide teams activiteiten gepland.

Activiteiten Groesbeekse Boys

De F1 en F2 van “de Boys” zullen de line up verzorgen. Deze pupillen lopen met de spelers het veld op en zullen tijdens de rust penalty schieten. Daarnaast zal de techniektraining die voor zondag 20 oktober gepland stond naar zaterdag 19 oktober worden verplaatst. Deze training voor de F-, E- en D-pupillen start om 17.30 en eindigt rond 18:40 uur.

Sinds kort zijn alle jeugdtrainers voorzien van nieuwe trainingspakken. Om 18.00 uur gaan de jeugdtrainers op de foto met hun nieuwe trainingspakken. Om 17.00 uur trappen de veteranen 1 en veteranen 2 af voor een onderlinge oefenwedstrijd.

En na de wedstrijd is er een gezellige Hollandse avond. DJ Vince en DJ Dave zorgen samen met duo Alt van Huus voor de muziek. Kortom, Voldoende redenen om zaterdag 19 oktober naar sportpark Breedeweg te komen.

Activiteiten De Treffers

Na afloop van deze wedstrijd is de kantine op Zuid geopend. Op de schermen kunt u dan ook de topper in de Eredivisie FC Twente – Ajax (met onze eigen, en inmiddels international, Jasper Cillessen) volgen. Hopelijk tot dan!

KNVB-districtsbeker Oost 2013/2014

Het betreft de eerste ronde van de KNVB-districtsbeker Oost. De Treffers won deze beker vorig seizoen. De loting voor de tweede ronde is op 23 oktober 2013. Er zijn dan nog 73 ploegen in de race.

Loting 1e ronde KNVB-districtsbeker Oost 2013/2014.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: Clubwebsites Groesbeekse Boys & De Treffers, DeGroesbeek.nl, KNVB

Gerelateerde berichtenTags:, , , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 18 oktober, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 17 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
anoniem

De f3 mag ook mee lopen ivm te weinig spelers

Topper

@anoniem. Wat is dat nu weer voor een k*t reactie.

Het is een bekerwedstrijd tussen 2 Groesbeekse voetbalclubs, dan is het toch leuk dat er nog een klein beetje meer inhoud aan de dag wordt gegeven door en wat kleine dingetjes links en rechts bij te doen. Dat is toch mooi?

koekoek!

Bij mijn weten is De Treffers GEEN winnaar in het vorige seizoen , maar ook ik kan me vergissen. Dacht ff verloren van Argon?

eitje

leuk dat de mensen van zuid gelijk terug gaan naar de kantine van zuid wordt het toch nog gezellig in de bruuk tot in de kleine uurtjes feest goed programma dat is pas topklasse

d'n Diek

Eindstand 0-10 maarja, er is meer dan voetbal alleen.

Hans1

@koekoek
Je vergist je inderdaad ja. De Treffers won de districtsbeker Oost en dat is ook wat er staat.
Uiteindelijk hebben ze de landelijke finale verloren van Argon en daar heb je gelijk in.

willie

eitje lul toch niet zo dom man sukkel.

miep

Oh wat zal het mooi zijn als de Boys vanavond eens zouden winnen!Hup mannen!Een beetje geluk doet wonderen!Ze zullen wel denken dat het een makkie word…laat ze maar een poepie ruiken!

Kenner

In het verleden heeft De Treffers ook al eens van Germania met 4-3 verloren. Dit was ook een bekerwedstrijd. Voor deze uitslag teken ik vanavond.

ikke

zielig iemand ben je eitje!!!!!!!!!!!!!!

klukkluk

als de treffers speelt zoals de laaste tijd
dan denk ik dat de boy”s huilend van het veld gaat

wimbledon

goed bekeken boys na het voetbal lekker de kantine vol;
veel succes en veel plezier vanavond

John

Samen met de treffers een feest organiseren ??? Waarom gooit de treffers haar cantine. vanavond na de wedstrijd dan open ?????

Was een mooi feestje in de Bruuk samen met de Treffers de boys hadden het goed voor elkaar.

de nachtboswachter

ze hadden de boys ook gelijk spel kunnen gunnen alleen al voor de sfeer en dan had het feest echt kunnen beginen.

willie

ja hoor de nachtboswachter is ook weer wakker.

de nachtboswachter

WILLIE ik was om 4 uur al op en wakker de naam zegt toch genoeg.ben wel benieuwt wat germania gaat maken.

wpDiscuz