De Treffers schakelt Groesbeekse Boys uit

De Treffers heeft zaterdagavond de tweede ronde van de KNVB-districtsbeker Oost bereikt. In Breedeweg, Groesbeek waren de roodzwarten met 0-4 te sterk voor buurman Groesbeekse Boys.

Santiago Macedo opende al na zeven minuten de score. Groesbeekse Boys kreeg kansen om op gelijke hoogte te komen, maar Bernard Hofstede maakte er vijf minuten voor rust nog 0-2 van. In de tweede helft wisten de gasten via Frenk Keukens (A-speler) en Stefan de Jong opnieuw tweemaal te scoren waardoor de eindstand werd bepaald op 0-4.

Er komt in de eerste ronde nog een andere Groesbeekse vereniging in actie: Germania. Die ploeg moet tegen Juliana ’31 uit Malden. Wanneer de wedstrijd wordt gespeeld is nog niet bekend, want Juliana ’31 speelt zondag eerst nog een inhaalwedstrijd in de zondagtopklasse.

De loting voor de tweede ronde is op 23 oktober 2013. Er zijn dan nog 73 ploegen in de race.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 19 oktober, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 4 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
de nachtboswachter

MEN had het toch kunnen maken een gelijk spel dat was toch leuk geweest ook voor het feest.

Treffersfan

Het was ook heel leuk! Vooral na afloop in de kantine. Heel veel supporters van De Treffers zijn daar (tot in de late uurtjes) gebleven. Men had het daar prima voor mekaar op de Bredeweg!!!

stekkenberger

proficiat.

Gijp

Eindelijk een voetbalfeest in Groesbeek zie ik!

wpDiscuz