Achilles ’29 kansloos tegen Willem II

Willem II heeft Achilles ’29 zondagmiddag op een ruime nederlaag getrakteerd. Op Sportpark de Heikant in Groesbeek werd het 1-5. De meeste doelpunten vielen na rust.

Al binnen twee minuten kwamen de Tilburgers op voorsprong; Ruud Boymans kopte raak. Achilles ’29 kwam na 23 minuten spelen echter weer op gelijke hoogte door een strafschop van Freek Thoone.

Na rust kwam de doelpuntenmachine van Willem II op gang. De gasten stonden binnen 60 minuten al met 1-4 voor. De doelpunten werden gemaakt door Boymans (2x) en Bruno Andrade. Achilles ’29-speler Steven Edwards scoorde na 65 minuten nog in het eigen doel: 1-5. Een grotere nederlaag bleef Achilles ’29 bespaard.

De Groesbekers staan nu 16e in de Jupiler League, maar hebben één wedstrijd minder gespeeld dan de concurrentie. De witzwarten moesten in 12 wedstrijden al wel 29 tegentreffers incasseren. Alleen FC Oss kreeg tot op heden meer tegendoelpunten: 31.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 20 oktober, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 44 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
de nachtboswachter

JAMMER jammer

den millingse

zo gesthuizen voetballes gehad met je 6 punten uit 2 wedstrijden
achilles 2 verlies bij 4e klasse millingen met 2-1
ik gun die jongens van wit-zwart het beste ma die gesthuizen niet

willie

wat een kinderachtige reacties zeg.

En nu hebben we iedereen gehad en dan gaan we tegen de trainer beginnen?? Hou toch op zeg!

Wielly

misschien na de winterstop

EGG side

Terecht verloren met in alle opzichten een veel grotere club
Vorig jaar gedegradeerd uit de eredivisie, een begroting van (slik) 5,6 miljoen!

Het is geen schande om hiervan te verliezen maar wel de manier waarop. Vanaf het fluitsignaal bij de les mannen. Weer na 1 minuut een goal tegen.
Daarna goed opgepakt maar 2e helft drama. Teveel spelers haalde hun niveau niet waardoor persoonlijke fouten direct worden afgestraft.
Zelf op de juiste momenten de kans op 2-1 (Hol) gehad maar ook hij had zijn dag niet.
Volgende week op naar Fortuna, toch leuker dan uit naar pak m beet Chabab 😉

Altijd leuk vol stadion in Sittard vooral als het altijd aantrekkelijke Achilles komt.

Groesbeker
EGG side; tijdens het lezen van je bijdrage dacht ik dat je realistisch genoeg was om een duidelijk beeld van de wedstrijd te schetsen en daarbij geheel objectief te zijn. Het is dan zonde om toch even je eigen (verborgen) frustratie te moeten uiten richting een klasse die jouw club natuurlijk ontgroeid is en waar jullie veel te goed voor zijn, jammer! Verloochen je afkomst niet, en doe niet alsof jullie een stabiele JL club zijn want het hangt met zijden draadjes aan elkaar op de Heikant.. En of het leuker is om tegen Fortuna in een leeg betonnen blok… Lees meer »
adder onder het gras

ik heb een leuke wedstrijd gezien

Treffersfan

Fortuna schijnt een geweldig mooi uit-vak te hebben. Jammer dat jer niet even uit kunt om gezellig een pilsje in de kantine te gaan drinken. Leuk?

Hans1
Wat een trieste gefrustreerde etterbakken zijn sommigen toch. Bij berichten van Treffers staan zelden beledigende, gefrustreerde of onzinnige reacties maar bij elk bericht over Achilles lopen we weer helemaal leeg. Groesbeker, Treffersman,H1, adder, HD en den millingse?? Respect is ver te zoeken bij jullie en dat heeft met opvoeding te maken. En denk er ook eens weer een keer aan dat Achilles nog steeds als amateurclub in de JL speelt. Ook al sta je daar onderin, de ervaring is toch geweldig? En als het na 2 seizoenen niet blijkt te kunnen (want daar is deze pilot voor bedoeld) dan komen… Lees meer »
EGG side

@ Groesbeker,
Lezen!
Dat je het op deze manier interpreteert prima. Ik zie het anders en heb me dan ook al prima vermaakt bij oa den Bosch en Emmen uit. Verder blijf ik het prachtig vinden om te zien dat ons cluppie live op TV komt en we in mooie stadions terecht komen.

Dit is mijn uitspraak en daar zult u het mee moeten doen.

Hans1

Slechts bij een paar clubs moet je verplicht in het uitvak. Bij de overigen kun je gewoon een kaartje kopen voor welke willekeurige plaats dan ook. Bij de meesten kun je ook gewoon met geld betalen ipv met munten die ook op moeten als je eens een keertje wilt gaan kijken??

adder onder het gras

gemeente groesbeek moet een grote club maken sv groesbeek

Lookkoek

Er zitten weer reacties bij van lieden die alleen maar een hekel aan Achilles hebben en die alleen lopen jennen. Reageer s.v.p. op het verslag van je eigen club. Is zo kinderachtig.

hoger

Achilles staat hoger dan Treffers vorig jaar dus gewoon deze wedstrijd snel vergeten en binnen kort AZ uit de beker knikkeren. Tegen wie moet Treffers voor de beker ?

Jammer 🙁 voor achilles

Germaniafan

Advies aan de redactie van degroesbeek.nl ; geen reacties meer toestaan bij nieuwsberichten c.q. wedstrijdverslagen van Achilles ’29 of De Treffers. Over en weer maakt men elkaar, maar in het bijzonder heeeeeeel Groesbeek, belachelijk. Als buitenstaanders deze reacties lezen dan zal/moet men tot de conclusie komen dat er heel veel mafkezen in Groesbeek rondlopen die elkaar bloed wel kunnen drinken. Kappen daar mee. Een site als deze moet het voetbaldorp Groesbeek promoten maar met zulke reacties bereik je het tegendeel.

op en top achillesfan

Dank je wel Germaniafan hier sluit ik me helemaal bij aan.

Treffersfan

@Luuk: OLIEDOM!!!

wpDiscuz