De Treffers koploper na winst op ADO ’20

De Treffers heeft zondagmiddag zonder moeite van ADO ’20 gewonnen. De Groesbekers hadden de wedstrijd na één helft al beslist, maar schroefden de score na rust nog wat verder op: 0-5. Nieuweling Markus Rychlik was goed voor drie doelpunten.

Al na tien minuten viel het eerste doelpunt van de wedstrijd toen Bernard Hofstede binnen kon tikken. Even daarvoor kreeg Rychlik oog in oog met de ADO’20-doelman al de mogelijkheid om de score te openen. De in Polen geboren Duitser had op dat moment het vizier nog niet op scherp staan, maar maakte dit in het verdere verloop van de wedstrijd meer dan goed. Rychlik tekende na 25 minuten namelijk de 0-2 aan. Rick Verbeek was tien minuten later dicht bij de derde Groesbeekse treffer van de middag, maar raakte de paal. Voor rust werd het alsnog 0-3 door Rychlik.

In de tweede helft bleef De Treffers op schot. Binnen drie minuten was het opnieuw Rychlik die, na voorbereidend werk van Hofstede, het net wist te vinden. Een solo-actie van de Mexicaan Santiago Macedo leverde De Treffers niet veel later het vijfde doelpunt van de wedstrijd op: 0-5. Na dit doelpunt kregen de gasten enkele kansen om de score nog verder uit te breiden.

In het laatste kwartier van de wedstrijd probeerde ADO ’20 de stand een draaglijker aanzien te geven. De Treffers liet de teugels vieren, waardoor de thuisploeg een grotere afstraffing bespaard werd gebleven. Er waren zelfs wat kansen op de eretreffer. Aan de andere kant raakte De Treffers opnieuw de paal, ditmaal was Santiago Macedo de ongelukkige. De stand bleef in de laatste minuten ongewijzigd.

Door de overwinning blijft De Treffers als enige ploeg nog ongeslagen in de zondagtopklasse. De roodzwarten wonnen zes van de negen gespeelde wedstrijden en drie wedstrijden eindigden onbeslist. De mannen van Zuid zijn door puntverlies van Leonidas de nieuwe koploper in de zondagtopklasse.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 27 oktober, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 15 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering

Klasse gevoetbald! En bovenaan. Hoppa!!!

Kees

Top!

de nachtboswachter

TOP voetbal en koploper.

dree

Treffers speelde gisteren een top wedstrijd.Als team grote klasse was het zeg.Zo vast houden kan er nog iets leuks gebeuren weer op zuid.Zondag eerst een klein feestje op zuid 1 periode kan niet meer mis gaan.Tot zondag Als de kantine open is!!!!

Gr Dree

Groesbeker

De Treffers staat weer eens waar ze behoren te staan, natuurlijk zijn er wat jaren geweest dat alles niet liep zoals de “verwende” Zuid-supporters gewend waren maar het komt toch goed.
Hopelijk zijn ze op Zuid wel bewust van hun eigen kunnen en gaan ze niet, mocht het lukken om kampioen te worden, gebruik maken van hun promotierecht. Lekker Topklasse blijven spelen, mooi bovenin meedraaien, op een bijveld in Amsterdam een broodje kebab eten en Jannes muziek aanhoren in Emmen..heerlijk!

Hans1

@Groesbeker
Al worden ze kampioen dit jaar (van harte gegund) dan is er helemaal geen promotierecht. Dat komt omdat in de jupiler-league niemand kan degraderen en er dus geen clubs bij kunnen komen. Ze zijn dus “veroordeeld” om Topklasse te blijven spelen maar dat is voor de Treffers ook het beste.
Voor jou ook want dan kun je lekker blijven genieten van de ‘geneugten’ des levens haha.

Groesbeker

klopt, ik zat er naast, vanaf 2015/2016 is er pas een verplichte degradatie.

Treffersfan

Om met andere forumleden te spreken: “we maken stappen”. Ja, wij wel!

Hans1

Dit is geen forum maar een nieuwssite dus waar heb je het over?

henk h

laten we met zijn allen hopen dat het een leuk seizoen blijft. Het gaat nu goed, ongeslagen en een mooie plek op de ranglijst. Maar laten we pas juichen aan het eind van het seizoen.

Hans1

En hopen op betere tegenstanders want bijvoorbeeld Be Quick, Haaglandia en gisteren ADO’20 zijn toch wel hele zwakke broeders in de Topklasse.

Peter

@Hans1,
Ok, jij je zin: een nieuwssite dan. Maar aan je reactie te zien, begrijp je mijn reactie best.

Peter

@Hans1,
Ja hoor. Opeens zijn het allemaal ‘zwakke broeders’. We hebben overigens ook van de mede-koploper gewonnen: AFC. Ook een ‘zwakke broeder’ zeker? Je kunt maar beter ophouden hier te reageren. Je maakt je belachelijk!

Hans1

Ik heb er 3 genoemd en daar zat AFC toch niet bij. Heb ook het woord `allemaal` niet gebruikt.
Als je dan iets zegt zou het beter zijn eerst goed te lezen. Op deze manier gaat iets weer een eigen leven leiden Peter, of Treffersfan!! In tegenstelling tot jou maak ik me dus niet belachelijk.

De Kuier.

Ook van zwakke broeders moet je winnen.

wpDiscuz