[Foto’s] De Treffers wint eerste periode

De Treffers heeft zondag de eerste periodetitel in de zondagtopklasse gewonnen. In Groesbeek versloegen de roodzwarten promovendus Juliana ’31: 1-0.


Spelers op het veld voor aanvang van het duel. Foto en rechten: Jan Peters/DeGroesbeek.nl.

Het was geen beste wedstrijd, maar dat maakte het feest op Sportpark Zuid er niet minder om. Rick Verbeek scoorde na 25 minuten de enige treffer van de wedstrijd. Hij mocht in eerste instantie aanleggen vanaf elfmeter, maar zag zijn inzet gestopt worden. In de rebound wist Verbeek alsnog te scoren.

De Treffers heeft nog steeds een ongeslagen status. De Groesbeekse formatie verloor in tien duels nog geen wedstrijd en staat aan kop. Een groot gat is er echter nog niet geslagen. AFC staat tweede met evenveel punten: 24. Leonidas leed zondag puntverlies en staat derde met 21 punten.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 3 november, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 16 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
gruusbek

mooie dag voor treffers, periode koppositie vol sportpark en kantine! kortom het gaat goed daar op sportpark zuid ๐Ÿ™‚

Hans1

Weet je wat nog veel mooier is? Dat hier geen Achillesmensen hun frustraties botvieren op dit artikel!!
Weet je wat veel erger is? Dat er bijna helemaal niemand van Treffers op dit artikel reageert.

Rt El Zeven

Terechte strafschop, terecht geen strafschop voor Juliana(afbraak voetbal) zeer zeer matig maar verdiend door Treffers gewonnen

Prima scheidsrechter

Een Achilles 29 fan!!!

De Kuier.

Proficiat!

kampioen van de armoe

Prachtige overwinning, voor minstens 2000 man, in “de nieuwe Derby” . Het is altijd lastig om op zuid van Juliana te winnen. (een club met een budget om jaloers op te zijn). Op naar het kampioenschap. Kvda.

Klaas

Proficiat met de overwinning en periode titel!

John

Ke ke ke wat een voetbal ?? Top klasse nu op nivo ! 1 ste klas 2009 ??

pietertje

Reageren wel hoor, maar eerst moest er kantinedienst gedraaid worden ๐Ÿ™‚ Voetbal was dramatisch en via een onterechte penalty gewonnen. Maar 3 punten en de periode, dus daar moeten we maar gewoon blij mee zijn!

de nachtboswachter

MOOI GEDAAN ZEG

stekkenberger

Hans1 die waren in de kantine feest aan het vieren.

Malden

Zeer matige wedstrijd van beide partijen. Bedenkelijk viveau van ons Juliana. Weet niet of we het redden. hetzelfde geldt voor treffers. denk niet dat ze kampioen worden. Belangstelling viel tegen voor de enige streekderby op amateurniveau.

Malden Rood Geel

Terechte pingel!! Nu niet meer ouwehoeren was slecht

Treffers terecht periode

Nooit met gekruisde armen in muurtje gaan staan in strafschopgebied is ALTIJD pingel

Vraag dat ook maar aan: Frans Thijssen en Jan Peeters
Die gaven dit ook toe

Frans Peters

Het is allemaal niet zo moeilijk. Gewoon goed gedaan proficiat deTreffers. Wie de meeste punten heeft is het beste. Moet toch niemand moeite mee hebben. Succes nog.

Hans1 wat ben jij aan t doen dan? En er valt ook vrij weinig te botvieren of ligt dat aan mij? Ik reageer ook niet wekelijks, reden: na de wedstrijd de kantine in, altijd, vervolgens eten en studio sport. Meestal lees ik maandags de wedstrijdverslagen hier en in de krant maar ik vind t niet altijd nodig om te reageren, zou niet weten waarom kan nu wel schrijven goed zo jongens maar ik vraag me af of de spelers (als ze deze site al bezoeken) dat nou belangrijk vinden, denk dat t belangrijker is dat we iedere week langs de… Lees meer ยป
Malden Rood Geel

Scheidsie was toppie ondanks ons verlies dus zeur nou niet joh!

Verdiend gewonnen nu morgen gezond weer op en volgende week weer een pot voetbal.

Wees eeb vent en zeg scheids goed gefloten,vraag maar aan
Jan Peters(ex AZ!) en Frans Thijssen (ex Ipswich)
maar jullie lopen ze allemaal voorbij je kent ze geen eens meer Schande!

John

Als de treffers dit jaar geen kampioen wordt !! Dan weet ik het ook niet meer ?? Als ik de rest in de topklasse zie !!! Wat een nivo zeg 3 middelmatige clubs !! de rest op nivo germania of misschien nog minder !! Kampioenen

wpDiscuz