Germania walst over DVV heen

Germania heeft tegen rode lantaarndrager DVV een grote overwinning behaald. Na een ruststand van 5-0 werd het uiteindelijk 9-0 voor de mannen van Noord.

De score werd geopend dooe een prima doelpunt met het hoofd gescoord door Rik van de Langenberg. Hij kopte een scherp aangesneden vrije trap van Boy van de Beek schitterend in 1-0. Enkele minuten later werd Rik van de Langenberg binnen de beruchte lijnen neergehaald en de toegekende strafschop werd onberispelijk ingechoten door Boy van de Beek 2-0.

Tien minuten later werd Dave Kleijnen getackeld binnen het strafschopgebied en ook deze keer wees de scheidsechter naar de stip. Ook deze toekegende penalty werd ingeschoten door Boy van de Beek 3-0. Na een half uur verzond Thom Jochoms een uitstekende steekpass die Rik van de Langenberg bereikte die beheerst scoorde 4-0. Vlak voor rust verhoogde Rik van de Langenberg de score naar 5-0 met een hard laag diagonaal schot.

Vlak na rust moest Kevin de Bruijn handelend optreden na een prima aanval van DVV. De spits van DVV verscheen alleen Kevin maar de Germania doelman loste dit probleen prima op. In de rebound was het aan de andere kant wel raak voor Germania. Dave Kleijen schoot hard en laag in na een uitstekende individuele actie. Vijf munuten later kreeg de ijverige Niek Temmink loon naar werken. Een uitstekend, door Brian Janssen ingedraaide voorzet, werd doort Niek prima ingekopt: 7-0.

Vijf minuten later scoorde Rik van de Langenberg zijn vierde treffer met een hard laag schot 8-0 Een kwartier voor tijd zette Dave Kleijen 9-0 op het bord nadat een schot van Boy van de Beek door de DVV doelman werd losgelaten. Even later kreeg de doelman van DVV een rode kaart na een charge op Boy van de Beek. DVV wist de resterende 15 minuten echter zonder verdere kleerscheuren door te komen zodat de eindstand 9-0 werd voor de mannen van Willie Willems.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 4 november, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 5 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
stekkenberger

proficiat met de monsterscore.

de nachtboswachter

FELICITAR GERMANIA

henk h

prima uitslag, Alleen jammer van het niet kunnen bellen, want wie tot tien kan tellen kan de hele wereld bellen ( flauw)
De volgende keer dan maar 10,10 10.

willy

Gefeliciteerd, geweldige uitslag.

germaan

germania speelt met de week beter petje af

wpDiscuz