Sparta wint nipt van Achilles ’29

Achilles ’29 heeft dinsdagavond opnieuw verloren. Op Het Kasteel in Rotterdam werd het 1-0 voor Sparta.

Het enige doelpunt van de wedstrijd viel na een halfuur spelen. De treffer kwam op naam van Soufian El Hassnaoui, die hard raak schoot. De thuisploeg had op dat moment al de nodige kansen gehad om tot scoren te komen. Hoewel Sparta sterker was, maar dit niet in doelpunten uit kon drukken, kreeg Achilles ’29 in de slotfase zowaar nog mogelijkheden om één punt te stelen. Aan de stand veranderde uiteindelijk niets meer.

De Groesbekers moeten het nu doen met de voorlaatste plaats in de Jupiler League. De mannen van trainer Francois Gesthuizen hebben 13 punten. Hekkensluiter FC Oss heeft er 10. Door de overwinning op Achilles ’29 bedraagt de achterstand van Sparta op koploper FC Dordrecht nu nog maar één punt.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 6 november, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 39 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
John

Jammer hebben goed gespeeld vanavond !!

Sjaak

Is toch de koploper en Eredivisie kandidaat !! En een miljoente of 3 meer ?? Knap hoor

gruusbek

zeker knap weer stappem gemaakt !!

Kampioen van de armoe

Sparta – Achilles’29 1-0
Treffers – Juliana 1-0

luuk

gruusbek: die stappen worden zeker gemaakt. over 2 jaar hebben wij 10 stappen, meer gemaakt als jouw club. ook hier in zijn ze slimmer in dat jouw club. dus mochten jullie dan kampioen worden? eens kijken wie het laatst lacht. maar aan jouw berichten te lezen ben jij niet de meest slimste, dus jij zult het wel niet begrijpen.

We zullen inderdaad zien. Achilles oogst iedere week complimenten, maar als je het week naar week met alleen complimenten ipv punten moet doen, ontbreekt er toch een kwaliteit!! Resultaat van dit sprookje is dat de mensen concluderen dat het gat tussen de topklasse en eerste divisie veel groter is dan altijd gesuggereerd word! Daarnaast zullen we zien hoe dit volgend jaar gaat lopen als het nieuwe eraf is. Eens kijken wie dan nog genegen is voor een lager salaris dit avontuur onder in de eerste divisie wil voortzetten!!! En iedereen mag het geloven of niet; ik hoop dat in ongelijk… Lees meer »
Hans1

@Tjo,
Vreemd om te denken dat de spelers salarisverhoging zullen gaan eisen hoor??
Als amateurs in de JL zijn er heus goede afspraken gemaakt qua betaling en zal men volgend seizoen evengoed voor hetzelfde geld voetballen in de JL.
Dat heeft te maken met ambitie en de geboden kansen die je krijgt grijpen. Als het niet lukt heb je het tenminste wel geprobeerd.

randje - 16

Daar gaan we weer , hou je toch bij de
feiten n.l sparta -achilles29.
Achilles aardig goed gevoetbald ,
maar weer met lege handen

Sorry Randje, er was mij even niet verteld dat jij bepaald wat we wel en niet mogen zeggen!!!

@Hans; ik zeg ook niet dat ze een verhoging eisen, maar wel een keuze hebben; eerste voorbeeld lijkt Frank Hol te gaan worden….

Hans1

Zijn contract loopt af dus dan is ie vrij om te gaan. Als hij iets anders ambieert is dat prima toch? De rest heeft voorzover ik weet doorlopende contracten. Die moeten worden afgekocht als men wil gaan of gehaald wordt. Dat is dus een wezenlijk verschil.

EGG - Side
Wat een ophef elke week als Achilles weer een wedstrijd gespeeld heeft. Winnen we is de tegenstander niks. verliezen we dat is heel Achilles niks. Iedereen binnen de club wist dat dit eerste jaar er spelers bij zitten die het niveau niet aan kunnen. Alles is nieuw en nog steeds mooi. Natuurlijk wil ik ook meer wedstrijden winnen maar hoe ze gister voetbalde met nog steeds 4 gebleseerde geeft de burger moed. Diet seizoen is een mooie graadmeter wie het niveau aankan. komende maande veel werk voor de TC om nog betere spelers naar de Heikant te laten komen. Oh… Lees meer »

Ik zag inderdaad dat in het kasteel maarliefs 30 man het met je eens waren….

EGG Side

Goed gezien, slecht geteld. Neemt niet weg dat het minder was dan op t moment toen de wedstrijd werd afgelast.
Ik praat voor mezelf en zie dat de club op vele fronten is gegroeid en daar geniet ik van.
Soms wordt er vergeten dat we pas 4 maanden op weg zijn 🙂

kereltje

@Tjo,
ik zie nòg voor me hoe alle Treffers’fans'(?) na de verloren bekerfinale op de Heikant twee seconden na het eindsignaal schuin over het veld wegliepen naar huis. Straal voorbijgaand aan alle Treffersspelers, -trainers en -begeleiders.
Dus kom niet aan met weinig animo bij de Achillesmensen.
Over meelopers gesproken….

Treffersfan

Ik ben benieuwd hoe lang jullie nog blijven klappen na de zoveelste nederlaag? Ik denk ook dat het afgelopen zondag in de Trefferskantine een stuk gezelliger was dan gisteren op Het Kasteel.

Treffersfan

Lees de Gelderlander en bedenk dan waar Thijs Hendriks volgend seizoen speelt. Ik gok niet in de JL.

adder onder het gras

thijs zal zijn zok ook wel vol hebben

Zuid

Als hij welkom wil blijven bij zijn schoonfamilie, speelt hij ook volgend seizoen in de JL. Zo is het natuurlijk ook.

@Tjo: en als na 2 jaar (en niet na 4 maanden al) na alle inspanningen inderdaad blijkt dat het gat tussen de JL en de Topklasse groter is dan de KNVB had ingeschat, dan is er 1 club geweest in Nederland die zijn nek heeft uigestoken om dit uit te proberen voor alle andere andere topklassers. Dan kan misschien de nog in te voeren definitieve promotieplicht worden aangepast. En daar heeft iedereen dan weer baat bij. En DAT is het doel van een pilot. @Achilles: complimenten voor deze werdstrijd ondanks het puntenverlies. Met 4 basisspelers geblesseerd is dit niets om… Lees meer »
Klaas

De naam zegt het al ?
Het is gewoon een nood sprong .
Dan krijgen we geld van fox kunnen we een hoop schuld mee aflossen
Er zijn al spelers gaan lopen,en er zijn spelers geblesseerd of krijgen het geld niet?

wpDiscuz