Dynamic tennis in Sporthal Heuvelland

Kwiek Groesbeek biedt sinds enige jaren dynamic tennis aan in Sporthal Heuvelland in Groesbeek.

Sporthal_Heuvelland_Groesbeek_2013_DG1

Onder leiding van een instructeur leert u kennis maken met het spelletje, en kan iedereen op zijn of haar eigen niveau spelen. Deelname is geheel vrijblijvend: U bent iedere vrijdag van harte welkom, maar als u een keer niet kunt komt u de vrijdag er op gewoon weer. De kosten voor deelname zijn €4,- per les.

Waarom zou dynamic tennis iets voor u zijn? Vindt u het leuk om te tennissen, maar gaat het spelletje op gravel of gras u iets te snel? Dan is dynamic tennis de ideale oplossing voor u! Dynamic tennis wordt gespeeld in een sporthal, dus ook slecht weer hoeft u niet meer in de weg te staan om lekker een balletje te slaan.

De andere grote verschillen met “gewoon” tennis zijn dat u speelt met een zachte bal waardoor de bal minder snelheid heeft tijdens het spelen, dat het veld kleiner is: namelijk de grootte van een badmintonveld, het racket waarmee u speelt heeft een kleiner oppervlak en is lichter dan een normaal tennisracket, en daarnaast worden er de regels van tafeltennis aangehouden.

Lijkt dit u wat? U bent elke vrijdag van 9:30 uur tot 10:30 welkom in Sporthal Heuvelland. De animo is dusdanig hoog dat er van 13:00 uur tot 14:00 uur nog een les is. Adres: Ambachtsweg 8a in Groesbeek. Als u mee komt doen, gelieve vooraf mailen te mailen naar [email protected]. Ook voor vragen kunt u gerust mailen.

Er zijn ook plannen voor een Dynamic tennistoernooi in Heuvelland, maar informatie daarover volgt later.

NB: Dit bericht is een update van een eerdere publicatie.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 3 december, 2015 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
de nachtboswachter

lekker kwiek blijven door deel te nemen op oudere leeftijd succes kwiek groesbeek.

wpDiscuz