Achilles ’29 onderuit in Eindhoven

Achilles ’29 heeft zaterdagavond de vijfde competitienederlaag op rij geleden. FC Eindhoven was in eigen huis met 3-1 te sterk voor de Groesbekers.

De openingstreffer viel na 25 minuten toen Norichio Nieveld profiteerde van een fout van Achilles ’29-doelman Christiaan De Haan. Drie minuten later verdubbelde Fries Deschilder de Eindhovense voorsprong. Jason Bourdouxhe zorgde op slag van rust voor de 3-0 ruststand. Achilles ’29 kreeg ondanks het slechte spel nog wat kansjes.

De tweede helft, waarin het voetbal ook niet al te best was, was slechts een formaliteit. Daniel van Straaten kon namens de uitploeg nog wel iets terug doen. Na 70 minuten kopte hij de Groesbeekse eretreffer in de touwen: 3-1. De stand bleef in de laatste twintig minuten ongewijzigd.

Achilles ’29 blijft na deze nederlaag op de voorlaatste plaats in de Jupiler League staan. Hekkensluiter FC Oss pakte vrijdagavond één punt en verkleinde daarmee de achterstand op de Groesbeekse ploeg. Het verschil bedraagt nog maar twee punten.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 9 november, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 13 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering

Jammer 🙁

D.J.

Wordt het niet eens tijd voor een betere keeper.

treintje

jammer
de keeper??? achter worden wel veeel foutjes gemaakt
zijn kleine foutjes maar toch foutjes
volgende week weer een nieuwe kans.

treffers 2

het is zo wintersport.krijgen de spelers weer even rust mischien wat nieuwe spelers erbij als er nog wat geld is?

treffers 3

Hou toch eens op met dat gezeik ,het lijkt soms hier wel of er een stel kleine kinderen reageren.
Zal wel veel commentaar krijgen op mijn reactie ,maar ik wordt moe van al die onzin.

treffers 2

hoezo gezeik zo gaat het toch in het betaaldvoetbal ala je spelers kunt halen ik zeg met nadruk kunt halen moet je dat altijd overwegen

boersteeg

nou de wedstrijd was niet om aan te zien.
na een half uur was de wedstrijd al gespeeld.
en achilles had gewoon geen antwoord en speelde belabberd
er zal gauw iets moeten veranderen anders denk ik dat we een beetje belachelijk gemaakt zullen worden in de rest van de competitie.
ja ik vind het niet leuk om dit te zeggen maar eerlijk is eerlijk zo maken we geen stapjes vooruit alleen maar achteruit helaas.

willie

boersteeg dit is het eerste jaar, dus eigenlijk waar moet je je druk over maken.

Lookkoek

Niet mauwen, alleen slechte sporters en supporters geven op. Gisteren toch ook weer kansen gehad maar als ze er niet ingaan haal je geen resultaat. Achilles kan toch ook moeilijk als kanonnenvoer worden bestempeld (zie uitslagen) dus we houden moed althans, degenen die daar zin in hebben.

de nachtboswachter

VOLGEN de keer succes

treffers 2

zo is het .

nannie

plof

Peter

Plofkip?

wpDiscuz