Doelpuntloos gelijkspel De Treffers tegen HSC ’21

De Treffers heeft de ongeslagen serie zondagmiddag voortgezet. De Groesbekers speelden gelijk tegen HSC ’21. In Haaksbergen werd er niet gescoord: 0-0.

Beide ploegen kregen wel kansen om te scoren. In de eerste helft moest de doelman van De Treffers enkele malen in actie komen om een voorsprong van de thuisploeg te voorkomen. In de tweede helft zetten de gasten aan, maar doelpunten zagen de fans zondagmiddag niet.

Door het gelijke spel van De Treffers en de winst van AFC, is laatstgenoemde ploeg de nieuwe koploper. De Treffers blijft als enige ploeg na elf wedstrijden ongeslagen in de zondagtopklasse.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 10 november, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 15 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Sjaak

Jammer !, snap alleen niet dat Achilles hier zomaar op haar sloffen van wint met 5-0 in de beker !! Zou het verschil dan toch zo groot zijn !!, volgende week nieuwe kansen hopelijk staan we toch nog op het balkon aan het einde !! Kampioenen ???

valt mee niks te lezen over de scheids

Gijp

Ja Sjaakie het verschil is zeker groot!! Vorige week zaterdag Achilles tegen Volendam gezien en zondag De Treffers tegen Juliana, dat lijkt dan wel een slow motion
wedstrijd. Dat is het verschil! Prima resultaat voor De Treffers vandaag dus.

Kampioen van de armoe

toch positieve dingen gezien. afrekenen op het eind van de competitie KvdA

Rene

@Sjaak: Ik denk niet dat het verschil tussen Achilles en De Treffers zo groot is, maar de eitjes liggen ons op de een of andere manier niet, terwijl we het tegen De Treffers juist vaak goed doen. De bekerwedstrijd ging ook grotendeels gelijk op, maar Achilles was een stukje gehaaider en scoorde wel, waar die van ons het nalieten.

Pfff...

@rene:
De bekerwedstrijd gelijk op???

Treffersfan

Een gelijkspel in Haaksbergen. Traditioneel is dat voor ons een prima resultaat. HSC is inderdaad een tegenstander die ons niet zo goed ligt en dan moet je met een punt tevreden zijn. Maar a.s. zondag tegen WKE zullen er toch echt drie punten gepakt moeten worden. En dat dit gaat gebeuren, daar ben ik van overtuigd. Succes!!!

randje - 16

jammer dat H.S.C. niet gewonnen heeft

Treffersfan

Nee, da’s nou jammer. Blijven hopen dus. zielig!

de nachtboswachter

OP het balkon staan op het eind zou mooi zijn.

Gijp

Welk balkon?

treintje

toch jammer van de kop positie
zet hem op weg naar de kop

de nachtboswachter

BIJ het gemeentehuis gijp of weet jij een ander balkon.

stekkenberger

Welk balkon,als je niks van voetbal en huldigingen weet,dan stel je zo’n vraag.

Oma van Magriet Engelsma

En alleen de nachtboswachter trapt er weer in.

wpDiscuz