[Fotos’] Eerste nederlaag voor De Treffers

De Treffers is zondagmiddag tegen de eerste nederlaag van het seizoen aan gelopen. Op Sportpark Zuid in Groesbeek verloren de roodzwarten met 0-3 van WKE.


De Treffers moest zondag de eerste nederlaag van het seizoen incasseren. Foto en rechten: Jan Peters

Oud De Treffers-speler Guillano Grot had een groot aandeel in de overwinning. Nadat Jan Hooiveld de eerste treffer van de middag scoorde, maakte Grot er 0-2 van. In de slotfase scoorde Hooiveld, op aangeven van Grot, zijn tweede doelpunt: 0-3.

De Treffers staat nog tweede op de ranglijst, maar omdat koploper AFC zondag geen fout maakte bedraagt de achterstand nu vijf punten op de Amsterdammers. Leonidas staat derde.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 17 november, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 21 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
henk h

0-3 behoorlijke nederlaag, na het gelijke spel tegen HSC en de overwinning tegen Juliana, een paar matige wedstrijden die niet geweldig waren om te zien.
Wel de eerste nederlaag, maar dat het allemaal speterend gaat, nee.

Kom op, knallen met zijn allen, allemaal 100% er voor gaan .

kampioen van de armoe

Veel kansen gehad om van de nummer laatst …van de topklasse te winnen. Helaas niet gelukt.

Fred

Dus toch de kampioen van de armoede wie het ook wordt ??

treintje

jammer, toch weer belangrijke puntjes laten liggen.
veel kansen, volgende keer beter jongens.
probeer de kansen te pakken.
je krijgt ze niet kado

Hans1

Ik vindt de reacties vrij mild eigenlijk. Het was ronduit slecht wat de Treffers vanmiddag liet zien. WKE heeft verdiend gewonnen en niet eens geflatteerd want ze wilden gewoon voetballen. De kansjes die er waren wist met name die Mexicaan niet te verzilveren. Wat een duikelaar trouwens.
Niemand haalde z’n niveau en gezien de laatste wedstrijden zit er niet veel potentie meer in deze groep. Op deze manier wordt je niet eens kampioen van de armoe Fred!!

groesbeekse

Wat een nederlaag zeg.tegen de onderste.

Gijp

Worden de muulekes weer wat kleiner daar op zuid!!!

stekkenberger

Daar heb je John oftewel Fred weer.

randje - 16

wat sneu {maar wel leuk}

Friedel

Belachelijk voetbal gezien vanmiddag ! Iedereen zijn geld terug vragen en aan de Filipijnen schenken ??

trefferssupporter

Het was ontzettenf slecht vandaag! Alle spelers waren slecht, maar om nu al te zeggen dat we geen kampioen meer worden?! Het is nog te vroeg om zo iets te zeggen. Er moet welheel wat gebeuren maar we hebben pas 1 wedstrijd verloren! Ondanks dat was het echter bere gezellig in de kantine met live muziek!

Tol nec

Aan het spel te zien blijft het niet bij deze nederlaag.

De Kuier.

AFC op koers.5 pnt los!

Verloren, maar wel stappen gemaakt.

Frank

de eerste nederlaag, je weet dat deze een keer komt en juist tegen ploegen die onderin staan weet De Treffers vaak een wedstrijd op de mat te leggen die niet om aan te gluren is.
WKE heeft duidelijk aangegeven alles op alles te zetten om in de Topklasse te blijven, dan weet je dat ze niet naar Zuid komen voor een biertje en een frikandel. Jammer dat nu het gat met AFC is gegroeid naar 5 punten maar anderzijds, het seizoen duurt nog lang en in dat tijdsbestek kan nog veel gebeuren.

dree

Jongens de nederlaag zat er al weken aan te komen.Tegen malden was het al hakken over de sloot.Vorige week in Haaksbergen was het ook niet besten gisteren was het super slecht.Denk dat we in die 3 wedstijden geen 8 kansen hebben gehad.Treffers het geen ploeg om zomaar van iedereen te winnen.Zaterdag in Echt is weer een zware pot.Treffers heeft geen ploeg om een heel seizoen boven aan te staan daar misssen we kwaliteit voor.

Gr Dree

Frits

Veel stappen gemaakt ! en weer iets wijzer geworden ,

randje - 16

beste Frits , ze motte dur gen een me winne

Ze waren toch al kampioen !! Het is gewoon een zwakke ploeg !! Muziek naar de wedstrijd , sfeer acties , gewoon normaal doen en punten pakken daar op zuid ! Arrogant doe je pas als je 8 punten los staat !!! Dan kun je met vuurwerk komen !!!

Hans1

Is Treffersman op vakantie? Nu ook reageren joh!!

wpDiscuz