Nominaties voor Achilles ’29 en Cillessen

Achilles ’29 (Gelderse sportploeg) en Jasper Cillessen (Gelderse sportman) zijn genomineerd voor het Gelderse Sportgala 2013.

De Groesbeekse Jupiler League-ploeg Achilles ’29 werd vorig jaar ook al genomineerd voor “Sportploeg van het jaar”. Deze club won in het amateurvoetbal alle prijzen die er te winnen zijn. Naar aanleiding van de nominatie van vorig jaar werd er een promo-filmpje in elkaar gezet. De Groesbekers wonnen uiteindelijk ook deze publieksprijs. Door de promotie naar de Jupiler League zijn de witzwarten ook dit jaar weer genomineerd en de club roept haar fans op een stem op Achilles ’29 uit te brengen.

Jasper Cillessen is sinds kort de eerste doelman van Ajax. De Groesbeker kwam in 2011 over van NEC en moest de eerste twee seizoenen en het begin van zijn derde seizoen genoegen nemen met een plaats op de bank. Doordat concurrent Kenneth Vermeer uit vorm raakte kreeg Cillessen een kans om zich te bewijzen. De sluitpost maakt ook nog kans om met het Nederlands elftal mee te gaan naar het WK 2014. Bondscoach Louis van Gaal selecteerde de Groesbeekse doelman al enkele malen voor (oefen)interlands.

Achilles ’29 gaat de strijd aan met:
– Schuurman BZC (waterpolo, Borculo);
– Nederlands recurveteam (handboogschieten, Arnhem);
– Dames rolstoelbasketbal (Arnhem)

Jasper Cillessen moet het opnemen tegen:
– Eelco Sintnicolaas (Atletiek, meerkamp)
– Joost Wichman (Fourcross mountainbike)

De jury kiest op 2 december 2013 de winnaars. Voor de Gelderse sportploeg van het jaar kan er gestemd worden. De winnaar daarvan wordt namelijk door het publiek gekozen. Het Gelders Sportgala wordt op 12 december 2013 in Tiel gehouden.

Gelderse sportploeg van het jaar 2013: breng uw stem uit

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nl, Gelderse Sportfederatie

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 19 november, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 16 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering

succes 🙂

Op teletekst staan ze bijna onderaan topprestatie als je dan sportploeg van het jaar wordt en waar het geld voor de spelers vandaan komt weet bijna niemand. Belachelijk! !

op en top achillesfan

Wie was er afgelopen seizoen kampioen H1??? Volgens mij toch echt Achilles. Als jullie ook kampioen worden,”(haha)” worden jullie misschien ook genomineerd.

Gijp

H1 zorg jij nou maar dat je eigen clubje eens een prijs haalt dan nomineren ze die ook eens!

de nachtboswachter

HOOP dat jasper 1 wordt hij heeft al veel bereikt en verdient het ook succes

adder onder het gras

de kleedkamers zijn die al klaar in plaats van een nominatie uit mexico en er is maar een club uit groesbeek achilles en andere clubs tellen niet mee

Frits

H 1. Ha ha ha ha ha

Frits

Addertje !! Hi hi hi ha ha ha

randje - 16

Achilles,29 de rest telt toch niet mee!!!!!

stekkenberger

Geniet er nog maar van zolang het nog kan.

randje - 16

Nog heel lang.

stekkenberger

Er valt anders weinig te genieten.

Hoezo

Hoezo weet niemand waar het geld voor de spelers vandaan komt ? De boekhouding was gewoon in orde. En hoezo telt alleen Achilles ?

misschien moeten er ook nominaties komen hier op de site voor de gene die het meeste nuilt.

treintje

nominatie grutste zeikerd 2013

Friedel

Nu snap ik warom de treffers er niet bij staat !

wpDiscuz