Achilles ’29 pakt punt tegen Excelsior

Achilles ’29 heeft vrijdagavond één punt aan het duel tegen Excelsior overgehouden. Op sportpark de Heikant in Groesbeek werd er niet gescoord: 0-0.

De bezoekers hadden in de eerste helft genoeg kansen om op voorsprong te komen. Met name Lars Veldwijk was enkele malen gevaarlijk, maar Achilles ’29-doelman Nick Hengelman hield zijn ploeg knap op de been. Hengelman nam onlangs de plek van eerste doelman Christian de Haan over.

Hoewel Achilles ’29 na rust zo nu en dan gevaarlijk werd, was het aan de andere kant weer Hengelman die enkele malen moest ingrijpen om een achterstand te voorkomen. In de slotfase hadden beide ploegen nog uitzicht op de volle winst, maar doelpunten bleven uit.

Voor de thuisploeg was het de tweede wedstrijd op rij waarin er één punt werd behaald. Vorige week speelden de Groesbekers met 2-2 gelijk tegen De Graafschap.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 22 november, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 16 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
ikke

zooo, weer een puntje gepakt.

Klaas

Nou nou wat heb ik genoten !!! Maar dan lul ik.

Gijp

Klaasje jij geniet waarschijnlijk alleen maar als Achilles verliest! Helaas jongen! Toch fijn weekend!

Antoon

En toch weer knap ?? Elk punt dat je als ameteurclub pakt tegen een B.v.o tellen eigenlijk dubbel ??

Antoon

In de topklasse alweer 10 – 15 punten losgestaan !! Achilles komt goed en anders over 2 jaar weer kampioen in de topklasse !!

treintje

Ik heb gister een goed potje voetbal gezien.
spelers van achilles kregen een aplausje van de suporters van exelsior.
exelsior werdt zelf met boe geroep opgewacht bij de kleedkamer.
achilles heeft gister laten zien dat het toch weerstand bieden kan.
jammer dat achilles niet tot scoren kwam.
keeper was mijn held gister avond

Proficiat 🙂

Bjornceelen

Gisteren een redelijk potje voetbal gezien met in de laatste 15 min een aanvallend Achilles . Komt wat .

stekkenberger

Antoon Schrijf dan niks,wat een dom gelul.

randje - 16

klaas of dwaas je bent een lul

De Kuier.

DIK en DIK verdiend, 1pnt. En Klaas, GEWOON 6dec, terug naar Spanje en nooit meer naar de Heikant.

de nachtboswachter

TOCH mooi een punt in de wacht gesleept.

Lookkoek

Sportief duel gezien. De spanning vergoedde veel en het harde werken van Achilles werd beloond met een punt. Op de Heikant geen geschop, al jaren sportieve wedstrijden en geen stukken op de site waarin de scheidsrechter de zwarte piet krijgt toegespeeld. Dan kun je met opgeheven hoofd rondlopen al sta je op plaats 19. Sponsors vinden dat ook wel prettig.

Frits uit Heerenveen

Als neutrale voetballiefhebber dit duel bezocht. Doel: wedstrijd zien in een voor mij nieuw stadion in betaald voetbal. Ondanks geen doelpunten toch een leuke pot. Excelsior zou op basis van namen hebben moeten winnen, maar Achilles knokte zich verdiend naar een gelijkspel. Enne, goed keepertje hoor!

Lookkoek. Achilles is een hele fijne club goed betrouwbaar bestuur spelers die niet voor het geld maar voor het familie gevoel spelen een stadion wat elke thuis wedstrijd bijna vol zit goed mee draaien in een competitie waar ze thuis horen want die amateurs waren ze al jaren op uitgekeken nog niet een kaart gepakt want alles loopt op rolletjes met de droomtrainer die ze al jaren wilde hebben een hondstrouw publiek die met bussen vol elke uitwedstrijd meereizen enz enz. Veel plezier bij je club wees er trots op en blijf met opgeheven hoofd lopen

willie

h1, volgens mij kun jij lekker dromen. als je dit niet gedroomt hebt en je meent dit ben je knettergek.

wpDiscuz